Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Artikuj shkolle & zyre (47 Produkte)

Lasgush Poradeci - vell. 1
Asnjë vlerësim

Ky botim permbledh te gjithe krijimtarine poetike te Lasgush Poradecit, te botuar me pare ne vellimet "Vallja e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Një hap drejt shkollës
Asnjë vlerësim

Dosje me kapak të fortë, përmban 4 tekste, CD, mozaikun e shkronjave dhe certifikatën e vlerësimit. Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe të Shkencës për edukimin para... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Vargjet e lira, novelat e qytetit të veriut
Asnjë vlerësim

Poezia e Migjenit, një poezi novatore, u bë shprehëse e fuqishme e pakënaqësisë ndaj realitetit, e urrejtjes ndaj dhunës dhe shfrytëzimit, ndaj mashtrimit politik, shoqëror dhe hipokrizisë. Duke shpërthyer drejtpërdr... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Historia e Skënderbeut – përshtatje për fëmijë
Asnjë vlerësim

Skënderbeu, heroi kombëtar shqiptar, që luftoi kundër pushtimit osman për pesë shekuj më radhë. Jeta, betejat, fitoret, trimëria dhe zgjuarsia e heroit janë pasqyruar me mjeshtëri në këtë libër.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Më quajnë... Gjergj Kastrioti Skënderbeu
Asnjë vlerësim

Gjergj Kastrioi Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i s... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xhepi im i shkronjave dhe rrokjeve
Asnjë vlerësim

Ne kete pako jane te gjitha shkronjat e gjuhes shqipe dhe kombinacionet ne rrokje. keto jane mjete dikaktike te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores

Kategori të lidhura

Xhepi im i shkronjave dhe rrokjeve