Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Nderese Rrobash (5 Produkte)

Vileda Nderese Rrobash Solar
Asnjë vlerësim

Nderese per rrobat, Solar, e markes Vileda Material plastik rezistent ndaj kushteve te ndryshme atmosferike E lehte per tu vendosur ne ambinetet e shtepise tuaj dhe mjaft praktike ne perdorim Siperfaqja totale e thar... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Nderese rrobash Home Style 18 m
Asnjë vlerësim

Nderese rrobash Home Style 18 m Mund te paloset lehtesisht per te mos zene hapisren Gjatesia e telave arrin deri ne 18 metra Permasa e saj eshte 180cm Χ 55cm Χ 108cm... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Nderese Rrobash Nanni
Asnjë vlerësim

Nderese per rrobat  e perbere nga 100% material plastik i paster. Ajo ofron rezistencë të... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Vileda Nderese Rrobash Balcony Sunset
Asnjë vlerësim

Nderese per rrobat material alumin dhe plastike nga Vileda E lehte per tu vendosur dhe mjaft praktike ne... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Vileda Nderese Rrobash Vertikale
Asnjë vlerësim

Nderese rrobash vertikale Vileda Material prej celiku e ndare ne 3 hapesira vertikale Ka vend per te hapur deri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores