Filtra

Kërko: Elektra televizor (26 Produkte)

Televizor Elektra LED 43" Smart TV
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Elektra modeli ET-43FHD20S-T2/S2 Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi Me madhesi ekrani 43" LED Marresi DVB-T2/C/S2. Me rezolucion Full HD Me 2 dalj... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Televizor LED ELEKTRA 50" SMART
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra 50' SMART modeli ET-50UHD20S-T2S2 Me rezolucion Ultra HD dhe ekran me madhesi 50" Me sistem Android  Marres DVB-T2/S2 lidhet me internetin dhe mund te instalomi cdo lloj aplikacioni nga Playstore. Me 2... Lexo më shumë

from 39,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 32" Smart TV
Asnjë vlerësim

Set Televizor i markes Elektra modeli ET-32HD20S-T2/C/S2 Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi. Me madhesi ekrani 32" LED. Fale sistemit  Android 8.0  qe Tv ka... Lexo më shumë

from 15,490.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 65" Smart TV + Mouse Ajror FALAS
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart Elektra LED ET-65UHDVS-T2S2 Televizor i markes Elektra ne modelin ET-65UHDVS-T2S2 Ekrani eshte LED me rezolucion 4K ULTRA HD (3840 x 2160 pixels) ne formatin me te mire te cilesise se ngjyra... Lexo më shumë

from 59,990.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Elektra 43"
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Elektra modeli  ET-43FHD20-T2    Ekran LED me madhesi 43" rezolucion Full HD 1920 x 1080 Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T2/C te integurar. Me cilesi te larte Audio dhe figure. Tre ... Lexo më shumë

from 27,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 58" Smart TV + Mouse Ajror FALAS
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart Elektra LED ET-58UHDVS-T2S2 Televizor i markes Elektra ne modelin ET-58UHDVS-T2S2 Televizori eshte Smart TV cka mundeson lidhjen me internetin nepermjet Wi-Fi apo LAN (ethernet) Ekrani eshte... Lexo më shumë

from 43,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 50" Smart TV
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart Elektra LED ET-50UHDVS-T2S2 Televizor i markes Elektra ne modelin ET-50UHDVS-T2S2 ne ekran 50 inch Televizori eshte Smart Tv cka mundeson lidhjen me internetin nepermjet Wi-Fi apo LAN (ethernet) E... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Smart Elektra LED ET-50UHD20S-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Smart Elektra LED ET-50UHD20S-T2S2 Televizor Elektra ET-50UHD20S-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elektr... Lexo më shumë

from 44,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Smart Elektra LED ET-43FHD20S-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Smart Elektra LED ET-43FHD20S-T2S2 Televizor Elektra ET-43FHD20S-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elektr... Lexo më shumë

from 34,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED ET-43FHD20-T2
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra LED ET-43FHD20-T2 Televizor Elektra ET-43FHD20-T2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elektra Modeli :ET... Lexo më shumë

from 33,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Smart Elektra LED ET-39HD20S-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Smart Elektra LED ET-39HD20S-T2S2 Televizor Elektra ET-39HD20S-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elek... Lexo më shumë

from 31,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED ET-39HD19-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra LED ET-39HD19-T2S2 Televizor Elektra ET-39HD19-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elektra ... Lexo më shumë

from 26,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED ET-32HD20-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra LED ET-32HD20-T2S2 Televizor Elektra ET-32HD20-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elektra ... Lexo më shumë

from 19,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Smart Elektra LED ET-32HD20S-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Smart Elektra LED ET-32HD20S-T2S2 Televizor Elektra ET-32HD20S-T2S2 ju siguron qe te shikoni nje pamje me te qarte plot ngjyra . Dizajn modern dhe elegant qe ju tregon ekranin me te paster. Specifika: Marka : Elek... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 39" ET-39HD20s-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra LED 39" ET-39HD20s-T2S2 Me madhesi ekrani 39" LED Marresi DVB-T2 te integruar Me rezolucion  HD 1280 × 720 , 100 Hz Me audio cilesore dhe shume te paster Me 3 dalje HDMI, 2 USB, 1 VGA, Scart, dhe porte pe... Lexo më shumë

from 28,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 39" SMART
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra LED 39" SMART  ET-39HD19S-T2S2 Me madhesi ekrani 39" LED Marresi DVB-T2 te integruar Me rezolucion  HD 1280 × 720 , 100 Hz Televizori eshte Smart TV/ANDROID i cili mundeson lidhje me interne... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 32" 32HD20-T2S2
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Elektra modeli 32HD20-T2S2 Me madhesi ekrani 32" LED Me marres digjital DVB/T2 te integruar ju nuk keni nevoje per asnje paisje shtese per te kapur kanalet televizive kombetare. Marresi DVB-T2/C. Me rezo... Lexo më shumë

from 18,490.00ALL
at 1 stores
Televizor Elektra LED 75" Smart TV + Mouse Ajror FALAS
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor ELEKTRA 75' Smart ET-75UHDVS-T2S2 Televizor i markes Elektra ne modelin ET-75UHDVS-T2S2 Ekrani eshte LED me rezolucion 4K ULTRA HD (3840 x 2160 pixels) ne formatin me te mire te cilesise se ngjyra... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores