Kërko: Kornize (23 Produkte)

Kornize per foto Marvel - Kapiten Marvel
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Kapiten Marvel Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Thor
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Thor Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize për foto Marvel - Spiderman
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Spiderman Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel - Spiderman... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Iron Man
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Iron Man Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel- Iron... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Kapiten Amerika
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Kapiten Amerika Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize Love
Asnjë vlerësim

Kornizë dekorative me 4 vende per foto Gjatësia x Lartësia e fotografisë: 10x15 cm 10x10 cm Me kornize anesore te bardhe dhe xham... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Pamela 3Q
Asnjë vlerësim

Kornize Pamela 3Q Nje kornize me 3 foto per dashurine Korniza ka ne perberje tre korniza me te vogla prej druri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Royal Coffee
Asnjë vlerësim

Kornize Royal Coffee Kornize "Espresso", e cila indentifikon me se miri kafedashesit. Nje dhurate e kendshme... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize me Forme Dritareje "Varazze Blue"
Asnjë vlerësim

Kornize me Forme Dritareje "Varazze Blue" Korniza eshte gjithmone nje dhurate speciale per te ruajtur kujtimet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize e Bardhe Zemer
Asnjë vlerësim

Kornize e Bardhe Zemer Gjatësia x Gjerësia: 18.5x17.5 cm Gjatësia x Gjerësia e fotos: 15x10... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Martin
Asnjë vlerësim

Kornize Martin Nje kornize per te ruajtur kujtimet e te vegjelve tuaj. Krijoni nje kolazh me fotot me te bukura... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Shake Frame Heart
Asnjë vlerësim

Kornize me zemra te vogla qe levizin Ne forme katrore material plastike Mund te vendosni foton me te dashurin tuaj Permasat e fotos jane 10x15 cm Nje ide mjaft e mire dhurate  Printimi i fotos eshte i perfshire ne cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Annamaria 3Q
Asnjë vlerësim

Kornize Annamaria 3Q Kornize prej druri qe mban 3 foto te madhesive te ndryshme Me dizenjo elegante "Love" dhe lidhet me nje zemer te kuqe me te zeze  Tre foto te vendosura ne menyre te crregullt Fotot kane permasa 2x10x... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Goal
Asnjë vlerësim

Kornize Goal   Nje kornize per babain e ri te apasionuar pas futbollit   Korniza ka fushen e gjelber te futbollit nje top dhe te shkruar "Goal"   Fotoja vendoset vertikalisht. Korniza vendoset ne tavoline  E... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize dhe Ore Bronte
Asnjë vlerësim

Kornize dhe Ore Bronte Nje kornize prej druri me ore Ora qendron ne mes dhe ka 4 foto anesore ne kornize prej druri me ngjyre kafe 2 korniza jane horizontale dhe 2 vertikale, kane permasa  10x15 cm Ndersaq e gjithe ko... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize ne Forme Autobusi
Asnjë vlerësim

Kornize ne Forme Autobusi Nje kornize ne formen e nje autobuzi londinez me dy kate Permba 7 fotografi te vogla... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Akira 2
Asnjë vlerësim

Kornize Akira 2 Korniza "Akira", nje dhurate simpatike per zonjushat e vogla. E vecante ne punim dhe me nje mace... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Carla
Asnjë vlerësim

Kornize Carla Bashkoni dy pjeset e zemres tuaj tashme edhe me fotografi Nje kornize me magnet me dy pjese Me perberje druri dhe permasa fotografie 10x15 cm Korniza ka permasa 28x18 cm dhe mban dy foto qe qendrojne veri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Basilio
Asnjë vlerësim

Kornize Basilio Kornize per te te ruajtur kujtimet e te vegjelve tuaj me miqte e tyre me kater kembe. E vecante... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Detajet Kornize Goal
Asnjë vlerësim

Nje kornize per babain e ri te apasionuar pas futbollit Korniza ka fushen e gjelber te futbollit nje top dhe te shkruar "Goal" Fotoja vendoset vertikalisht. Korniza vendoset ne tavoline E gjithe korniza prej druri ka per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores