Kërko: Makine rroje (51 Produkte)

Makine rroje Philips S3233/52
Asnjë vlerësim

Makine rroje Philips S3233/52 Shijoni nje rruajtje te paster qe ndjek konturet e fytyres tuaj me levizje te varur me 5 drejtime, fl ekspoze dhe fl lenie. Makine rroje elektrik per lekure te lagur ose te thate Philips Series ... Lexo më shumë

from 9,990.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje Braun 3000TS
Asnjë vlerësim

Makine rroje e markes Braun modeli 3000TS  Makina eshte elektrike dhe me bateri Dizenjo ergonomike dhe perdorim te thjeshte Per lekure te bute. Heq qimet e mjekres dhe i jep asaj formen qe deshironi fale kokes dopjo qe ka ... Lexo më shumë

from 8,990.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje Braun 300TS + Cante
Asnjë vlerësim

Makine rroje e markes Braun modeli 300TS Dizenjo ergonomike dhe perdorim te thjeshte Me nje mekanizem te perbere nga 3 brisqe Koka eshte e levizeshme fleksibel dhe kjo ju garanton rezultate te shkelqyera edhe ne zonat me te v... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje DSP 60021
Asnjë vlerësim

Blini online makinen e rrojes DSP. Ajo realizon nje prerje dhe nje modelim perfekt te mjekres suaj fale teheve... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje DSP 60019
Asnjë vlerësim

Porosisni online makinen e rrojes DSP shume cilesore. Ajo realizon heqjen dhe modelimin e mjekres ne forme te... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje DSP 60017
Asnjë vlerësim

Bli online makine per heqjen apo stilimin e mjekres per meshkujt DSP. Makina perbehet nga 3 kokat lundruese qe... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje & Qethje 3in1 DSP 60013
Asnjë vlerësim

Blini online makine rroje dhe qethje 3ne1 DSP. Ky produkt eshte nje makine rroje elektrike me rimbushje e... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje DSP 60012
Asnjë vlerësim

Blini online makine rroje DSP, per heqjen dhe stilimin e mjekrres tuaj. Kjo makine eshte e pershtatshme per te... Lexo më shumë

from 2,290.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje Aeg HR 5655
Asnjë vlerësim

Makine rroje Aeg HR 5655. Funksionon me energji ose bateri te rikarikueshme. Ka 2 koka per prerje te ndryshme dhe 3 nivele shpetesie. Kokat mund te lahen lehtesisht.   Mbrojtje nga uji (IPX5). Kapaciteti i baterise ... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje Remington PR1330
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Remington PR1330 Me 3 koka te cilat ofrojne nje rezultat deri ne 50 % me efektiv  Pret qimet e fytyres me shume se nje brisk normal Ju mund te kryeni procesin e rrojes edhe nese fyyra juaj eshte bere me ... Lexo më shumë

from 4,590.00ALL
at 1 stores
Makine Rroje Braun 7893S
Asnjë vlerësim

Makine rroje e markes Braun modeli 7893S Dizenjo ergonomike dhe perdorim te thjeshte Ideale per lekure te ndjeshme Koka eshte e levizeshme fleksibel ne 8 drejtime te ndryshme dhe kjo ju garanton rezultate te shke... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Braun BT5060
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Braun BT5060 Ideale per stilimin e mjekres dhe flokut tuaj Me 39 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire Kreheri preres eshte 0.5-20 mm i ndare me 0.5 mm Punon deri ne 100 minuta pa ndaluar... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Braun BT7020
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Braun BT7020 Ideale per stilimin e mjekres dhe flokut tuaj Me 39 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire Kreheri preres eshte 0.5-20 mm i ndare me 0.5 mm Punon deri ne100 minuta pa ndaluar ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Braun BT3041
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Braun BT3041 Ideale per stilimin e mjekres dhe flokut tuaj Me 39 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire Kreheri preres i mjekrres eshte 1-10 mm dhe i flokeve 11-20 mm  Punon deri ne 60 m... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Braun BT3021
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Braun BT3021 Ideale per stilimin e mjekrres tuaj dhe flokeve tuaj Me 20 nivele rregullimi te prerjes per nje rezultat me te mire Me prerese cilesi mjaft e mire qe rregullon qimet ne gjatesine qe deshironi Kreheri ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine rroje me vakum Camry CR 2833
Asnjë vlerësim

Makine rroje me vakum Camry CR 2833 Prerësi i mjekrës Camry 2833 është i pajisur me funksion thithjeje vakumi. Mjekra duhet të mirëmbahen çdo javë për të pasur një pamje të rregullt, dhe ky model mund të përdoret k... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Remington MB4120
Asnjë vlerësim

Makine rroje e markes Remington modeli MB4120 Remington Beard Boss përmban dizenjon OptiAngle për rehati, kontroll dhe trajtim të shkëlqyer te lekures se fytyres Rreshket me lehtesi ne te gjithe fytyren pa e acar... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Imetec Warn Up Ducati GK 608
Asnjë vlerësim

Makine Rroje Imetec Warn Up Ducati GK 608 Praktike, komode, e shpejte dhe me precizion te larte  Pajisur me shirita celiku inox te veshur me titan qe garantojne saktesi  Rezistent dhe jetegjatesi te garantuar ndaj k... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Makine Rroje Braun 7893PS
Asnjë vlerësim

Makine Rroje e markes Braun modeli 7893PS Braun Seria 7 eshte elektrike dhe procedon me teknologji OptiFoil qe nenkupton flete metalike te hapura qe kapin cdolloj qimeje ne lekure me thelle se anjehere me pare Koka ka 3 e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set Krehera per Makine Rroje Braun BT32
Asnjë vlerësim

Set me krehera per makina rroje BT32 Te pershtatshme per cdo makine Braun Seria 3 Krehera jane per prerje te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores