Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Mikroskop (7 Produkte)

Mikroskop Infinoptix 737
Asnjë vlerësim

Mikroskop Infinoptix 737 Mikroskop digjital Infinoptix me 6 lente ofron zmadhim 100x600 ne nje monitor 17” Rrotullimi i 6 lenteve mundeson 6 zmadhime te ndryshme ne nje pajisje te vetme Pajisur me ndricim te siperm ... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
Clementoni Mikroskop 13966
Asnjë vlerësim

Clementoni Mikroskop Super Kit Nje mikroskop i vertet i cili magjeps me zmadhimet e tij deri ne 600 here Me ane te 50 eksperimenteve ju do te zbuloni boten perreth  Mund te shikoni insektet ose produkte ushqimore deri ne q... Lexo më shumë

from 3,190.00ALL
at 1 stores
GeoSafari Jr. Mikroskopi im i Pare
Asnjë vlerësim

Krijuar nga një shkencëtare dhe nënë e dy fëmijëve parashkollorë, Mikroskopi im i parë lejon fëmijët të shohin me lehtësi një botë të fshehur të zmadhuar! Ky mikroskop plotësisht funksional është një... Lexo më shumë

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Clementoni Mikroskop Super Kit
Asnjë vlerësim

Clementoni Mikroskop Super Kit Nje mikroskop i vertet i cili magjeps me zmadhimet e tij deri ne 600 here Me ane te 55 eksperimenteve ju do te zbuloni boten perreth  Mund te shikoni insektet ose produkte ushqimore deri ne q... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Clementoni Mikroskopi im i Pare
Asnjë vlerësim

Clementoni Mikroskopi im i Pare Nje mikroskop i vertet i cili magjeps me zmadhimet e tij deri ne 300 here Me ane te eksperimenteve ju do te zbuloni boten perreth  Mund te shikoni insektet ose produkte ushqimore deri n... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Globo Mikroskop dhe Teleskop 5A+
Asnjë vlerësim

Mikroskop dhe teleskop te markes Globo Per te apasionuarit e shkences qe duan te zbulojne qiellin dhe mikroorganizmar Me 3 nivele zmadhime (100X 200X 450X) Teleskopi me 3 lente (20X 30X 40X) Nje ide s... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikroskop Infinoptix 716
Asnjë vlerësim

Infinoptix 716E 3in1 Mikroskop konvencional me nje zmadhues deri ne 400 here Funksionon si mikroskop digjital me nje USB dhe ofron nje zmadhim 780 here ne nje monitor 17 inç Sistemi i mikroskopit eshte EindoEs - 10/8/7... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores