Filtra

Kërko: Panel (13 Produkte)

Panel ngrohes Eelektra EPN-DL01S
Asnjë vlerësim

PANELE NGROHES ELEKTRA EPN-DL01S Me fuqi 2000W dhe 3 nivele nxehtesie Me mbrojtes nxehtesie Paneli kontrollit: Termostat + Celesa Qendron vete pa patur nevoje per mbajtese ose pozicionim ne mur ose ... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Ngrohese Panel Fuego PN2500
Asnjë vlerësim

Ngrohese panel e markes Fuego modeli PN2500 Me fuqi 2500W dhe rregullator te nxehtesise. Me mbrojtje ndaj pikave te ujit IPx4 Per te pasur ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur temperaturen konstante ne çdo ambient qe j... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Ngrohes Panel Elektra EPN-DL01SF
Asnjë vlerësim

Panel Ngrohes  Elektra EPN-DL01SF Me fuqi 2000W dhe 3 nivele nxehtesie Me mbrojtes nxehtesie Paneli kontrollit: Termostat + Celesa Qendron vete pa patur nevoje per mbajtese ose pozicionim ne mur ose dy... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Bateri e Jashtme me Panel Diellor 5000mAh
Asnjë vlerësim

Bateri e jashtme me Panel Diellor, kapacitet 5000mAh (karikon telefonin deri ne 2 here). E vecanta e kesaj baterie eshte qe pervec se karikohet me energji elektrike, mund te karikohet dhe nepermjet rrezeve diellori fale panelit s... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Panel Ngrohes Atlantic F19 2000 W
Asnjë vlerësim

Panel Ngrohes Atlantic F19 2000 W Ngrohes i cili krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte Ngroh ne menyre eficente dhe te shpejte hapesiren e deshiruar Ka sensor i cili mat temperaturen e ajrit ne dhome dhe sigur... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel Ngrohes Atlantic F19 2500 W
Asnjë vlerësim

Panel Ngrohes Atlantic F19 2500 W Ngrohes i cili krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte Ngroh ne menyre eficente dhe te shpejte hapesiren e deshiruar Ka sensor i cili mat temperaturen e ajrit ne dhome dhe sigur... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel Ngrohes Elektra EPN-2000A
Asnjë vlerësim

Ngrohese panel e markes Elektra modeli EPN-2000A Me fuqi 1000W - 2000 W dhe rregullator te nxehtesise, 2 nivele ngrohje Per te...... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ngrohese Panel Fuego PN2000
Asnjë vlerësim

Ngrohese panel Marka: Fuego Modeli: PN2000 Fuqia: 2000 W Me rregullator te nxehtesise. Me mbrojtje ndaj ujit IPx4  Dimensione: 94 x 12x 50 cm  Ideal per te pasur ngrohtesine e deshiruar dhe per te ruajtur ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panele Ngrohes Murale Atlantic Altis Led Digital
Asnjë vlerësim

Panele ngrohes i pershtateshem per te gjitha ambjentet. Marka: Atlantic Modeli:Altis I paisur me Led Digital Prodhimi me i fundit i gjigandit francez Atlantic me teknologji te avancuar Altis HD per te shperndare nxeh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panele Ngrohes Murale Atlantic F118 2000 W
Asnjë vlerësim

Panele ngrohes Atlantic Modeli: F118 Fuqia: 2000 W Dimensione: 754х451х98 mm Pesha: 5.200 kg I paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne a... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel Kontrolli me Wifi BRAVO INTR PEARL
Asnjë vlerësim

Wireless control panel > Quick and easy mounting at the place of installation > Jumper for restoring of the factory... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel per Alarm Zjarri IRIS(1)B/W TTE
Asnjë vlerësim

IRIS(1)B/W TTE > Loops: 1 to 4 (both TTE and SS loops can be mounted in random configuration) > Devices per loop:... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel per Alarm Zjarri MAG2P
Asnjë vlerësim

Fire alarm panel > 2 fully monitored fire zones with up to 32 fire alarm detectors and unlimited number of call... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores