Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Set pjat (44 Produkte)

Set pjatash 18 cope + FALAS 4 Shtroje Tavoline
Asnjë vlerësim

Set pjatash 18 cope modeli Pama Blue Nje set ideal per nje tavoline te kuruar Material porcelani Vijne me motive blu rreth e perqark Ne paketim vijne 3 madhesi te ndryshme pjatash secila me 6 cope  Falas me blerjen e setit t... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 18 cope
Asnjë vlerësim

Set me 18 pjata porcelani  Te pershtatshme per perdorim te perditshem me nje dizenjo shume te thjeshte Seti permban 6 pjata te ceketa me diamter cm 6 pjata te thella me diameter  cm dhe 6 per embelsira me diameter ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Set Pjatash Rrethore 18 cope
Asnjë vlerësim

Set me 18 pjata  Seti permban 6 pjata supe me diameter 8'' 6 pjata te medha te ceketa me diameter... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 18 cope Pama
Asnjë vlerësim

Set pjatash 18 cope modeli Pama Nje set ideal per nje tavoline te kuruar Material porcelani Vijne me motive blu rreth e perqark Ne paketim vijne 3 madhesi te ndryshme  - 6 pjatanca 19 cm - 6 pjata supe 20 cm - 6... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 18 cope Pama Blue
Asnjë vlerësim

Set pjatash 18 cope modeli Pama Blue Nje set ideal per nje tavoline te kuruar Material porcelani Vijne me motive blu rreth e perqark Ne paketim vijne 3 madhesi te ndryshme pjatash secila me 6 cope   ... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 12 pc White Moon
Asnjë vlerësim

Set pjatash 12 pc White Moon Ky set eshte pjese e koleksionit White Moon, i cili ka nje dizajn shume te thjeshte dhe minimal, me linja katrore delikate qe i japin tryezes nje prekje elegante dhe moderne. Ky set permban 6 pjat... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Set pjatash 12 pc Parma
Asnjë vlerësim

Pjatat Parma Bormioli Rocco vendosin 12 cope Permasat e pjatave jane  6 pjata supe 22,5 cm  6 pjatanca 27 cm Dizajn i thjeshte gjysme katror Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Materiali qelq opal .... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Set pjatash Ebro 19 cope Bormioli
Asnjë vlerësim

Set pjatash Bormioli te linjes Ebro Materiali cilesor qelq opal  Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Seti permban 19 pjese te ndryshme 6 Pjata embelsirash me diameter 20.2cm 6 Pjata te thel... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash rrethore 18 cope White
Asnjë vlerësim

Seti i pjatave perfshin 3 sete me 6 pjata per funksione te ndryshme: 6 pjata supe 20.5 cm 6 pjata te ceketa te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash 18 cope Coconut Bormioli
Asnjë vlerësim

Set pjatash Bormioli Rocco te linjes Coconut Dizajn modern me forme rrumbullake dhe ngjyre te bardhe Materiali cilesor qelq opal  Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Seti permban 18 pjese te ndryshme 6 pjata emb... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash katrore 20 cope White
Asnjë vlerësim

Set pjatash katrore 20 cope White 3 modele me 6 pjata, si dhe dy aksesore per sallat.  Pjata te ceket, pjata supe dhe pjata embelsire.  Material rezistent porcelani Gjithashtu 1 tas sallate dhe nje pjatance mesi.  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash te cekta White Moon 6 cope 20 cm
Asnjë vlerësim

Set pjatash Bormioli te linjes White Moon Seti permban 6 pjata te cekta me ngjyre te bardhe Dizajn... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash 16 pc PC03 ngjyre bezhe me vija
Asnjë vlerësim

Set pjatesh 16 pc PC03 bezhe me vija Seti i pjatave perfshin 3 model pjatash me funksione te ndryshme dhe 4 filxhan qumeshti: 4 pjata supe 18.5 cm 4 pjatanca te ceketa te medha 27.5 cm 4 pjatanca te ceketa te vo... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatanca White Moon 6 cope 27 cm
Asnjë vlerësim

Set pjatancash Bormioli te linjes White Moon Seti permban 6 pjatanca me ngjyre te bardhe Dizajn i thjeshte me forme rrethore Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Materiali qelq opal  Me permasa 27 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set Pjatash Porcelani 18 Cope BE002
Asnjë vlerësim

Set me 18 pjata porcelani nga Comodita modeli BE002 Te pershtatshme per perdorim te perditshem me nje dizenjo shume te thjshte lulesh ngjyre blu Seti permban 6 pjata te ceketa me diamter 23cm 6 pjata te thella me diame... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatanca Parma 6 cope 23 cm
Asnjë vlerësim

Set pjatancash Bormioli te linjes Parma Seti permban 6 pjatanca me ngjyre te bardhe Dizajn i thjeshte gjysme katror Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese Materiali qelq opal  Me permasa 23x23 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash rrethore 18 cope+Supiere rrethore
Asnjë vlerësim

Set pjatash rrethore 18 cope + Supiere rrethore Seti i pjatave perfshin 3 sete me 6 pjata per funksione te ndryshme: 6 pjata supe 6 pjata te ceketa te medha 6 pjata te ceketa te vogla. Gjithashtu supiere rreth... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjatash + filxhane caji 20 cope
Asnjë vlerësim

Set pjatash + filxhane 20 cope Komplet me nga 4 cope pjata te ndryshme dhe filxhan caji Praktike ne perdorim Permasa: 4 pjata te ceketa 26.7 cm diameter                4 pjata supe 22.8 cm diameter       ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set pjata supe Ebro 23 cm
Asnjë vlerësim

Set pjate supe Bormioli te linjes Ebro Seti permban 6 pjata supe  me ngjyre te bardhe Materiali qelq akropal, me permasa 23 cm Te pershtatshme per mikrovale dhe pjatalarese... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set Pjatash Embelsire + Pjatanca e Madhe Versace
Asnjë vlerësim

Set Pjatash Embelsire + Pjatanca e Madhe Versace Nje set unik qe perfshin 6 pjata embelsire, si dhe nje pjatance te madhe per servirje ne tryeze Dizajni me ngjyre te bardhe nderthurur me motive ne po te njejten ngjyre  Pa... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores