Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: label printer brother (8 Produkte)

Label Printer Brother PTE550WVPYJ1
Asnjë vlerësim

Printer per etiketa i markes Brother PTE550WVPYJ1. Shpejtësia maksimale : 30mm/s Rezolucioni: 180x180 DPI Tipi i letrës me te cilen mund te printoni: HSE/TZe Trashesia e letres qe printon: Nga 3.5 mm deri ne 24 m... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Label Printer Brother QL1100YJ1
Asnjë vlerësim

Printeri i etiketave QL-1100 është i pajisur me një kokë printimi të gjerë 101.6 mm. Gjerësia e etiketës së përfunduar është deri në 103.6 mm. Pajisja ofron përputhshmëri të plotë me programin e etiketimit t... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother QL820NWBYJ1
Asnjë vlerësim

QL-820NWB është një printer profesional termik etiketash. Ajo ka shpejtësi të lartë të printimit prej 110 etiketash në minutë ose 176 mm për sekondë per printe njëngjyrëshe dhe 24 mm për sekondë me dy ngjyra. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother QL810WYJ1
Asnjë vlerësim

QL-810W është një printer profesional termik etiketash. Ajo përmban shpejtësi të lartë të printimit prej 110 etiketash në minutë ose 176 mm për sekondë per printe njëngjyrëshe dhe 24 mm për sekondë me dy ngjy... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother PTP750WYJ1
Asnjë vlerësim

PT-P750W- është një printer i palëvizshëm i etiketave, i cili karakterizohet nga dimensione kompakte. Ndërtuar Wi-Fi dhe NFC për hartimin dhe printimin e lehtë të etiketave nga një smartphone ose PC / M... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother PTP300BTYJ1
Asnjë vlerësim

PT-P300BT është printeri i parë i etiketave në treg kushtuar smartphoneve. Ky model elegant dhe kompakt ofron lidhshmëri Bluetooth, shpejtësi të lartë printimi dhe lejon printimin në etiketa të madhësive, ngjyrave d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother PTE110VPYJ1
Asnjë vlerësim

PT-E110VP është një printer profesional etiketash për elektricistët dhe instaluesit. Pajisja karakterizohet nga puna e shpejtë dhe ndërtimi i rehatshëm, duke ofruar mundësinë e redaktimit të lehtë të përmbajtje... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Label Printer Brother PTH110YJ1
Asnjë vlerësim

PT-H110 është një printer portativ i vogel dhe me peshe të lehte, dhe shume i lehte per tu perdorur. Eshte e pajisur me një tastierë të plotë QWERTY me shkronja dhe karaktere numerike, si dhe një ekran LCD qe mu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores