Rreth Nesh

Gjigandi.Com është Kompania e parë për PRICE COMPARISON në Shqipëri & Kosove.

Gjigandi.Com është krijuar për klientët të gjejnë çmimet më të lira në treg.

Për Dyqanet/Kompanit ofrojmë rreklamimin dhe shitjen e produkteve të tyre.

Me ne ju mund të kurseni kohën e harxhuar duke shkuar nga njëri dyqan tek tjetri për të gjetur çmimin më të ulët për produktin që ju dëshironi.

Gjigandi.Com nuk shet asnjë produkt. Ne ofrojmë një shërbim të paanshëm që ju ndihmon të zgjidhni produktet e duhura me çmime të lira dhe ku ti bleni.

Nëse ke një biznes ne jemi vendi i duhur që ju të shisni produktet tuaja në Shqipëri dhe Kosovë.

Për pyetje ose informacion mos nguroni të na shkruani: Na Kontaktoni