Filtra
Çmimi
15,000.00ALL 28,900.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Casio (6 Produkte)

Ore Casio GM-5600-1ER
Asnjë vlerësim

Prezantimi i një përzgjedhjeje të re të modeleve që shtojnë pjesë metalike në hartimin e katrorit të  5600 Series G-SHOCK, ora që ka revolucionarizuar kohën e duhur personale që nga viti 1983. Këto modele të... Lexo më shumë

from 28,900.00ALL
at 1 stores
Ore Casio GMD-B800-4ER
Asnjë vlerësim

Paraqitja e modelit të ri kompakt G-SHOCK që është zgjedhja e shkëlqyeshme për gratë që preferojnë stilin mashkullor. Këto modele shtojnë një përzgjedhje të re të ngjyrave në formacionin G-SQUAD të orëve sporti... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 1 stores
Ore Casio GBD-800UC-3ER
Asnjë vlerësim

Këto modele të reja shfaqin ekrane dixhitale me shumë segment për të përmirësuar lexueshmërinë dhe funksionimin ndërsa janë të angazhuar në sport. Ekrani dixhital është i ndarë në seksione të sip... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 1 stores
Ore Casio GMD-B800-1ER
Asnjë vlerësim

Paraqitja e modelit të ri kompakt G-SHOCK që është zgjedhja e shkëlqyeshme për gratë që preferojnë stilin mashkullor. Këto modele shtojnë një përzgjedhje të re të ngjyrave në formacionin G-SQUAD të orëve sporti... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 1 stores
Ore Casio GBD-800UC-5ER
Asnjë vlerësim

Këto modele të reja shfaqin ekrane dixhitale me shumë segment për të përmirësuar lexueshmërinë dhe funksionimin ndërsa janë të angazhuar në sport. Ekrani dixhital është i ndarë në seksione të sip... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 1 stores
Ore Casio GBD-800-2ER
Asnjë vlerësim

Këto modele të reja shfaqin ekrane dixhitale me shumë segment për të përmirësuar lexueshmërinë dhe funksionimin ndërsa janë të angazhuar në sport. Ekrani dixhital është i ndarë në seksione të sip... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 1 stores