Kërko: Chrisper (13 Produkte)

Fustan Klas Me Temina Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan i punuar i gjithi me temina me astar kemish qe nuk elektrizohet me pak elasticitet. Nje punim teper i bukur dhe klas me temina te sheshta qe nuk te bezdisin ne trup. I pershtatshem per nje mbremje i veshur vec por dhe per... Lexo më shumë

from 5,500.00ALL
at 1 stores
Fustan Me Printime Leopardi Dhe Temina Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan i punuar ne pelhure krepi,me astar qe nuk elektrizohet me pak elasticitet.I punuar i gjithi me temina jo... Lexo më shumë

from 5,500.00ALL
at 1 stores
Fustan Praktik Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan ne pelhure krepi elastike,material i plote,me elasticitet.Me stilin e jaekes V dhe zarf ne fund (palosja... Lexo më shumë

from 3,900.00ALL
at 1 stores
Pellush I Ngrohte Point.Gr 52802-22
Asnjë vlerësim

I punuar ne material te bute ne formrmat pellushi,me astar material i plote.Me kapuc,mbyllja me kopsa, me xhepa funksional, me rrip lekure ne mes gje qe i jep me shume bukuri dhe formon me mire pjesen e belit. Teper prakti... Lexo më shumë

from 8,500.00ALL
at 1 stores
Xhakete E Shkurter Point .Gr
Asnjë vlerësim

Xhakete ne pelhure krepi,me astar ne pjesen e bremdeshme. Me detaje perlash ne pjesen e fundme,me nje kapje te vogel ne fund vjen ne ngjyre te bukur te rozes puder. E kombinueshme me fustane,funde ose pantallona. Per per... Lexo më shumë

from 3,000.00ALL
at 1 stores
Fund Klas Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fund ne pelhure krepi,me astar qe nuk elektrizohet me pak elasticitet,prerje e drejte. Model i thjesht klas,leht i kombinueshem si per perditshmeri por edhe per pune. ... Lexo më shumë

from 3,000.00ALL
at 1 stores
Pantallona Lino Point.Gr
Asnjë vlerësim

Pantallona ne pelhure lino,material i plot. Prerje e gjere vin te derdhura, me xhepa dhe penca ne pjesen e belit,me... Lexo më shumë

from 2,500.00ALL
at 1 stores
Fund Trendy Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fund ne pelhure krepi,material i plot. Prerje e drejte me bel te larte,me xhepa ka nje te care para. Teper praktik per pune dhe per perditshmeri. ... Lexo më shumë

from 2,500.00ALL
at 1 stores
Pardesy Trecerekshe Klas Point.Gr
Asnjë vlerësim

Pardesy ne pelhure krepi,me astar,material i plote. Vjen ne ngjyre te bukur te kanelles,me detajen e spiles ne pjesen e jakes,me xhepa dhe gjatesi trecerekshe. E pershtatshme per perditshmerin tuaj,per pune leht e kombin... Lexo më shumë

from 7,900.00ALL
at 1 stores
Fustan I Bardh Elegant Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan ne pelhure krepi,me astar qe nuk elektrizohet me pak elasticitet. I thjesht elegant pjesen e mengeve eshte e punuar ne temina te vogla ne ngjyr shmpanje,prerje e drejt.I pershtatshem si per perditshmerin tuaj po ashtu d... Lexo më shumë

from 2,500.00ALL
at 1 stores
Fustan Me Theke Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan ne pelhure elastike,material i plote me pak elasticitet teper komfort ne trup.Me detaje thekesh ne forme... Lexo më shumë

from 2,500.00ALL
at 1 stores
Fustan Kemish Klas Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan ne pelhure krepi,material i plote me astar qe nuk elektrizohet,me pak elasticitet.Me detaje lekure ne pjesen... Lexo më shumë

from 3,900.00ALL
at 1 stores
Pellush I Ngrohte Point.Gr
Asnjë vlerësim

I punuar ne material te bute ne formrmat pellushi,me astar material i plote.Me kapuc,mbyllja me kopsa, me xhepa funksional, me rrip lekure ne mes gje qe i jep me shume bukuri dhe formon me mire pjesen e belit. Teper prakti... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores