Filtra

Kërko: Curver (25 Produkte)

Tas drejtkendor me topa dhe kapak blu 1Lt Curver
Asnjë vlerësim

Tas drejtkendor me topa dhe kapak blu 1Lt Curver Ena mund te perdoret per mbajtjen e ushqimeve. Tasi mund lahet ne pjatalarese, vendoset ne frigorifer dhe ne mikrovale.... Lexo më shumë

from 351.00ALL
at 1 stores
Tas drejtkendor me vija dhe kapak blu 1Lt Curver
Asnjë vlerësim

Tas drejtkendor me vija dhe kapak blu 1Lt Curver Ena mund te perdoret per mbajtjen e ushqimeve. Tasi mund lahet ne pjatalarese, vendoset ne frigorifer dhe ne mikrovale.... Lexo më shumë

from 351.00ALL
at 1 stores
Kullese ne forme luge plastike Curver
Asnjë vlerësim

Kullese ne forme luge plastike Curver Ka nje doreze te rehatshme dhe eshte shume e pershtatshme per kullimin e ushqimeve, si marakona apo orize por gjithashtu dhe per fruta dhe perime, nese sasia eshte e vogel. Mater... Lexo më shumë

from 161.00ALL
at 1 stores
Shishe TO GO per lengje me kapak blu 450 ml Curver
Asnjë vlerësim

Shishe TO GO per lengje me kapak blu Curver Shishe plastike transaprente me kapak Blu Kapaciteti i shishes 450 ml Permasa e saj 6.4x6.4x20 cm... Lexo më shumë

from 638.00ALL
at 1 stores
Shishe TO GO per lengje me kapak jeshil 450ml Curver
Asnjë vlerësim

Shishe TO GO per lengje Curver Shishe plastike transaprente me kapak Jeshil Kapaciteti i shishes 450 ml Permasa e saj 6.4x6.4x20 cm... Lexo më shumë

from 638.00ALL
at 1 stores
Kuti plastike masa S Princesha Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik dhe me kapak per nje organizim me te mire te sendeve. Dizenjo me personazhin e dashur Princess. Masa S me kapacitet 6 litra. Permasat e kutise: 30... Lexo më shumë

from 693.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum per Sandwich 0.7L Curver
Asnjë vlerësim

Tas per te marre ushqimin me vete ne pune apo shkolle. Nje produkt nga Curver me mbyllje vakumi hermetike. Me... Lexo më shumë

from 420.00ALL
at 1 stores
Kuti plastike Masa S Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik per nje organizim me te mire te sendeve. Kapaciteti 6 litra. Permasat e kutise 25 x 17 x 12 cm.... Lexo më shumë

from 839.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum 0.6 + 0.3L Curver
Asnjë vlerësim

Tas per te marre ushqimin me vete ne pune apo shkolle. Nje produkt nga Curver me mbyllje vakumi hermetike. Tasi... Lexo më shumë

from 455.00ALL
at 1 stores
Kuti Plastike me Kapak Masa M Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik dhe me kapak per nje organizim me te mire te sendeve. Kapaciteti 8.5 litra. Permasat e kutise: 34 x 25 x 12 cm.... Lexo më shumë

from 1,684.00ALL
at 1 stores
Kuti plastike masa M Star Wars Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik dhe me kapak per nje organizim me te mire te sendeve. Dizenjo me personazhet Star Wars. Permasat e kutise: 34 x 25 x 12 cm.... Lexo më shumë

from 903.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum Curver 0.6 + 03 lt
Asnjë vlerësim

Tas per te marre ushqimin me vete ne pune apo shkolle Nje produkt nga Curver me mbyllje vakumi hermetike Ju mund të ruani dy ushqime të ndryshme në të njëjtën enë.  Kapaku transparent e bën të lehtë për të parë ... Lexo më shumë

from 455.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum Curver 0.9 lt
Asnjë vlerësim

Tas i markes Curver me vakum Kapaciteti mbajtes eshte 0.9 liter Material plastik shume cilesore me kapak te tejdukshme Perfshihet pirun, luge, thike plastike Permasat 16 x 16 x 7 cm... Lexo më shumë

from 400.00ALL
at 1 stores
Kuti Plastike Masa M Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik per nje organizim me te mire te sendeve. Kapaciteti 8.5 litra. Permasat e kutise: 34 x 25 x 12 cm.... Lexo më shumë

from 1,294.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum per mikrovale Curver 0.9 lt
Asnjë vlerësim

Tas me mbyllje hermetike per ushqimet tuaja Nga marka Curver me kapacitet 0.9 liter Kapaku transparent ju lejon te shihni permbajtjen e ushqimit te vendosur Veshet anesor sigurojne mbylljen 100% hermetike Mund te vendoset�... Lexo më shumë

from 455.00ALL
at 1 stores
Kuti plastike masa S Mc Queen Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme. Material plastik dhe me kapak per nje organizim me te mire te sendeve. Dizenjo me personazhin Disney . Masa S me kapacitet 8 litra. Permasat e kutise: 29.4×13.8×19.3 cm... Lexo më shumë

from 903.00ALL
at 1 stores
Tas Smart Fresh me Puthitje Curver 1.2L
Asnjë vlerësim

Tas per ushqimet tuaja me kapak Me kapacitet mbajtes 1.2 liter Me kapak transparent dhe qe mbyllet hermetikisht, e thelle  Ruani ushqimin ne frigorifer dhe perdorini kur ju duhet Rezistente edhe ndaj mikrovales. Permasat 2... Lexo më shumë

from 385.00ALL
at 1 stores
Kuti Plastike me Kapak Masa S Curver
Asnjë vlerësim

Kuti plastike per mbajtjen e sendeve te ndryshme Material plastik dhe me kapak per nje organizim me te mire te sendeve Kapaciteti 6 litra Permasat e kutise: 25 x 17 x 13 cm.... Lexo më shumë

from 1,229.00ALL
at 1 stores
Tas me Vakum per Sandwich Curver 0.7L
Asnjë vlerësim

Tas per te marre ushqimin me vete ne pune apo shkolle. Nje produkt nga Curver me mbyllje vakumi hermetike. Me... Lexo më shumë

from 450.00ALL
at 1 stores
Kosh me thuruje my style/kaf 55 Lt Curver
Asnjë vlerësim

Kosh me thuruje my style/kaf 55 Lt Curver  Kosh me thurje i pershtatshem per rrobat. Material plastik me kapaciteti 55 litra.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores