Kërko: DOCA (541 Produkte)

Cante per femra DOCA k 16791
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre te zeze me detaje dekorative dhe me kapak ne pjesen e perparme. Modeli eshte CROSSBODY e pajisur doreze per tu mbajtur ne dore dhe me rrip te gjate... Lexo më shumë

from 3,900.00ALL
at 1 stores
Portofol per femra DOCA k 65742
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre portokalli me teksture printi gjarpri. Eshte me 2 hapje(si ne foto): njera pjese me zinxhir dhe pjesa tjeter me kapak.Pjesa  me kapak eshte v... Lexo më shumë

from 1,920.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16790
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre bezhe me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e paj... Lexo më shumë

from 4,300.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16789
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre kafe me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e pa... Lexo më shumë

from 4,300.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16788
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre te zeze me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e pajis... Lexo më shumë

from 4,300.00ALL
at 1 stores
Portofol per femra DOCA k 65739
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre portokalli me teksture printi gjarpri. Eshte me 1 hapje me zinxhir ,si edhe me rrip te vogel i pershtatshem per tu mbajtur ne dore ne kyc.Pjes... Lexo më shumë

from 2,380.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16759
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre bezhe me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e paj... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Portofol per Femra DOCA k 65738
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre te verdhe me teksture printi gjarpri. Eshte me 1 hapje me zinxhir ,si edhe me rrip te vogel i pershtatshem per tu mbajtur ne dore ne kyc.Pje... Lexo më shumë

from 2,380.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16757
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre te zeze me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e pajis... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Portofol per femra DOCA k 65737
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre bezhe me teksture printi gjarpri. Eshte me 1 hapje me zinxhir ,si edhe me rrip te vogel i pershtatshem per tu mbajtur ne dore ne kyc... Lexo më shumë

from 1,700.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16756
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre bezhe me teksture gjarpri dhe me kapak ne pjesen e perparme. Modeli eshte BACKPACK e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne shpine, te cilat edhe mund ti... Lexo më shumë

from 4,300.00ALL
at 1 stores
Portofol per femra DOCA k 65734
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre kafe te erret. Eshte me 2... Lexo më shumë

from 2,310.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16754
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre te zeze me teksture gjarpri dhe me kapak ne pjesen e perparme. Modeli eshte BACKPACK e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne shpine, te cilat ed... Lexo më shumë

from 4,300.00ALL
at 1 stores
Portofol per femra DOCA k 65733
Asnjë vlerësim

Portofol per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Portofoli vjen ne ngjyre blu te erret. Eshte me 2... Lexo më shumë

from 2,310.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16753
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre bezhe me detaje dekorative dhe me teksture gjarpri. Modeli eshte CROSSBODY e pajisur me 1  rrip te gjate, te cilin mund ta zgjasni ose shkurto... Lexo më shumë

from 2,750.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16752
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre kafe te erret me detaje dekorative dhe me teksture gjarpri. Modeli eshte CROSSBODY e pajisur me 1  rrip te gjate, te cilin mund ta zgjasni ose s... Lexo më shumë

from 2,750.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16750
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre bezhe me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e per... Lexo më shumë

from 4,400.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16649
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre kafe te erret me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu e... Lexo më shumë

from 4,000.00ALL
at 1 stores
Cante per femra DOCA k 16647
Asnjë vlerësim

Cante per femra DOCA koleksioni vjeshte-dimer FW20-21. Canta vjen ne ngjyre te zeze me detaje dekorative me forme te vecante dalluese. Modeli eshte HANDBAG e pajisur me 2  rripa per tu mbajtur ne dore, gjithashtu eshte e persh... Lexo më shumë

from 4,000.00ALL
at 1 stores