Kërko: Delonghi (17 Produkte)

Ekspres Delonghi ECAM22.110.B
Asnjë vlerësim

Me kafe kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite ujit e lëvizshme 1.8 L Funksion ngrohje filxhanësh... Lexo më shumë

from 66,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM290.61.B
Asnjë vlerësim

• Me kafe Kokërr dhe të bluar • Mulli bluarje me 13 nivele• Sistem automatik LatteCrema per kapucino• Funksion vetfikje• Sistem vetpastrimi• Klas energjie A• Depozite uji e lëvizshme 1.8 L• Ekran dixhita... Lexo më shumë

from 79,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM22.360.B
Asnjë vlerësim

Me kafe Kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite uji e lëvizshme 1.8 L Ekran dixhital Funksion ngrohje filxhanesh... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Mini furre DeLonghi EO20312
Asnjë vlerësim

3 Funksione gatimi Kapaciteti: 20 L Termostat I rregullueshem (80-200˚ C) Opsion për ruajtjen e nxehtësise Koha max e punës 120 min, Lehtësisht e pastrueshme Sinjal akustik... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Grille Delonghi CG4001.BK
Asnjë vlerësim

Material që nuk ngjit Termostat I rregullueshëm 3 Pozicione gatimi Pllaka të lëvizshme Të lashme në lavastovilje Sirtar per mbajtjen e Yndyrnave... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Aspirator Flexa NG W/X A60 3150635102
Asnjë vlerësim

Aspirator Flexa NG W/X A60 3150635102

from 11,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Delonghi VVX1445
Asnjë vlerësim

Kursim EnergjieSistem kundër pikimiSistem antikalkarSistem vetpastrimiGjatësia e kabllit 2 Metra

from 17,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres Delonghi EC235.BK
Asnjë vlerësim

Sistem për kapuçino Sirtar i lëvizshëm 2 sita teke/dyshe Nxjerrja e avullit e rregullueshme Tregues i nivelit të ujit Buton on/off me dritë treguese... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres Delonghi EC260.BK
Asnjë vlerësim

Sistem për kapuçino Sirtar i lëvizshëm 2 sita teke/dyshe Nxjerrja e avullit e rregullueshme Tregues i nivelit të ujit Sistem vetefikje Buton on/off me dritë tregu... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Delonghi VVX1707 Blue
Asnjë vlerësim

Sistem kunder pikimi Sistem antikalkar Sistem vetpastrimi Buton on/off

from 27,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi Icona ECOV311.BK
Asnjë vlerësim

Me kafe te bluar dhe bustine Sistem kapucino manual Funksion vetfikje Sistem pastrimi Rregullator... Lexo më shumë

from 34,490.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECZ351.GY
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke / dysheButon on/of... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi EC685.BK
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke/dysheButon on/off... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi EC685.M
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke/dysheButon on/off... Lexo më shumë

from 36,490.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM21.117.B
Asnjë vlerësim

Me kafe Kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite uji e lëvizshme 1.8 L Ekran dixhital Funksion ngrohje vilxhanesh... Lexo më shumë

from 45,290.00ALL
at 1 stores
Mikrovale Delonghi MW20
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 60 min Ekran LCD Sinjal akustik i perfundimit te programit

from 0.00ALL
at 0 stores