Kërko: Elektra (68 Produkte)

Android TV Box Elektra EA-204KUHD
Asnjë vlerësim

Android TV Box Elektra EA-204KUHD Me 16GB memorie dhe 2GB RAM Procesor CPU-Quad Core Cortex A7 Paisja ju lejon te ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. Praktikisht kjo pajisje  mundeson qe ne televizorin tuaj te kryeni cdo fu... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Freskuese Elektra EV-1603T .16"
Asnjë vlerësim

Ventilator Elektra EV-1603T .16" Ventilator tavoline, ngjyre e bardhe me blu. Ju ofron nje freski natyrale. I... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-1811K
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Elektra modeli EV-1811K  Freskuese ka 5 helika te cilat jane material plastik Fuqia e saj eshte 45 W me 3 nivele shpejtesie Me diameter 46 cm, materiali freskueses eshte metal dhe plastik... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Panel Ngrohes Elektra EPN-2000A
Asnjë vlerësim

Ngrohese panel e markes Elektra modeli EPN-2000A Me fuqi 1000W - 2000 W dhe rregullator te nxehtesise, 2 nivele ngrohje Per te...... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kalorifer Elektra EK-13E5KV
Asnjë vlerësim

Kalorifer i markes Elektra modeli EK-13E5KV Me 13 elemente me ventilator dhe 5 kanale vaji Motorr turbo dhe fuqi ne watt 2500  Ky kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-1602
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-1602 Ngrohes elektrik i cili ka 4 shufra kuartz  Ka 3 nivele ngrohje, me lageshtues ambjenti dhe ventilator  Fuqia 2000 W  Ofron ngrohje per nje hapesire rreth 20-25 m² Ten... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-1701HH
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-1701HH Ngrohes me vale infra te kuqe  Ngroh nje hapesire prej 25m² Me 5 shufra kuartz  Me reflektim dhe ventilim  Fuqia 2400 W  Tensioni 220-240V Klasi i energjise C  Shkalla e mbrojt... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ngrohese Elektra ENG-2800KL
Asnjë vlerësim

Ngrohese Elektra ENG-2800KL Reflekror i cili ngroh ne menyre efektive te gjithe hapesiren  Krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft eficente dhe mjaft te shpejte  Me tre nivele fuqie 600 W, 1800 W,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Sobe Ngrohese me gaz Elektra ESG-004.3
Asnjë vlerësim

Sobe Ngrohese me gaz Elektra ESG-004.3 Ngrohja e ambjentit eshte mjaft eficente,  ngrohesi krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft te shpejte  Me 3 pllaka qeramike, fuqi 4000 w Siperfaqja qe mbulo... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ngrohes Elektrik Mural Elektra EMJ-22A10GR
Asnjë vlerësim

Ngrohes Elektrik Mural Elektra EMJ-22A10GR Me voltazh 220-240V~ 50Hz dhe fuqi 2200W Shume efikase ne ngrohje I pajisur me element sigurie Materiali Inox dhe xham, lloji i rezistences me infrared Nje elektroshtepiake ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ngrohese me Gaz Elektra ENL- PC08
Asnjë vlerësim

Ngrohese e markes Elektra modeli ENL- PC08 Black Ngrohese me gaz e pershtatshme per lokale apo ambjente te tjera... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder Elektra ET-20VIT2
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2  Elektra. Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2. Cilesi e larte imazhi FULL HD, suport per te gjitha kanalet Televiziv. Usb Media Player ju jep mun... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Elektra EF3300NLCB/WH
Asnjë vlerësim

Frigorifer i markes Elektra modeli EF3300NLCB/WH me ngjyre te bardhe Me klas energjie A+. Niveli i zhurmes 42 dB Lloji i ftohjes no frost. Ngrin me ane te ajrit te ftohte duke mos krijuar akull ne brendesi Me ndricim t... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lavatrice Elektra EWM9100F2
Asnjë vlerësim

Lavatrice e markes Elektra modeli EWM9100F2 Me nje kapacitet lares prej 9 kg dhe 1000 xhiro centrifugimi RPM Lavatriçja ka karakteristika që garantojnë performancë të shkëlqyer dhe ka një gamë të gjerë progra... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Televizor LED ELEKTRA 50" SMART
Asnjë vlerësim

Televizor Elektra 50' SMART modeli ET-50UHD20S-T2S2 Me rezolucion Ultra HD dhe ekran me madhesi 50" Me sistem Android  Marres DVB-T2/S2 lidhet me internetin dhe mund te instalomi cdo lloj aplikacioni nga Playstore. Me 2... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Elektra EF441NPCC/SS/D
Asnjë vlerësim

Frigorifer i markes Elektra  modeliEF441NPCC/SS/D me ngjyre gri, material inoks Me klas energjie A+. Niveli i zhurmes 40 dB Lloji i ftohjes no frost. Ngrin me ane te ajrit te ftohte duke mos krijuar akull ne brendesi... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Televizor LED Elektra 43"
Asnjë vlerësim

Televizor i markes Elektra modeli  ET-43FHD20-T2    Ekran LED me madhesi 43" rezolucion Full HD 1920 x 1080 Me kornize te holle ngjyre te zeze. Marresi DVB-T2/C te integurar. Me cilesi te larte Audio dhe figure. Tre ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder Elektra ET-20HLT2 Youtube + Antene Wifi
Asnjë vlerësim

Dekoder Elektra  ET-20HLT2 Youtube + Antene Wifi Pervec funksionit standart te nje aparati DVB/T2 mund ta lidhni  edhe  me WiFi me internetin dhe te shikoni youtube Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Di... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-3kW-6040
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-3kW-6040 Reflektor i cili ngroh ne menyre efektive te gjihe hapesiren  Krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft eficente dhe mjaft te shpejte  Me fuqi 3000 W e cila mbul... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4060
Asnjë vlerësim

Reflektor Elektrik Elektra ENG-2.5kW-4060 Reflekror i cili ngroh ne menyre efektive te gjihe hapesiren  Krijon nje ajer te perqendruar te ngrohte ne menyre mjaft eficente dhe mjaft te shpejte  Me fuqi 2500 W e cila mbulon... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores