Filtra

Kërko: Haier (16 Produkte)

Kondicioner Haier Tokesor 12000 btu/h CONSOLE
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kondicioner Haier Tokesor 12000 btu/h CONSOLE Pajisje kondicionimi set dysheme 12000 btu/h me gaz R32. Kodi: AF35S2SD1FA/1U35S2SM1FA Kapaciteti ne ftohje: 3.4 kW Kapaciteti ne ngrohje: 3.5 kW Energjia elektrike ne hy... Lexo më shumë

from 120,000.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 55` Smart LE55B9600UG
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart i markes Haier Vjen ne modelin LE55B9600UG Me garanci 1 vit Ekran me rezolucion 4K Ju mundeson te ndiqni filma video ne format 4K madje dhe duke e lidhur me USB apo nje fishe HDMI nga laptopi ... Lexo më shumë

from 59,990.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 43` Smart H43K6FG
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor i markes HAIER 43' H43K6FG Televizori eshte Smart dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet. Operon me sistemin ANDROID 9.0 dhe APP STORE i CERTIFIKUAR Me madhesi ekrani 43"LED me rezolucio... Lexo më shumë

from 44,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Haier HTF-456DM6
Asnjë vlerësim

Frigorifer Haier modeli HTF-456DM6 Me klas energjie A+ Frigoriferi dysh me dy hapje si ne pjesen e siperme ashtu edhe ne te poshtme Kapaciteti total eshte 516 litra, pjesa e siperme 316 L dhe pjesa poshtme 140 L Nivel zhu... Lexo më shumë

from 105,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Haier HRF-522DG7
Asnjë vlerësim

Frigorifer Haier HRF-522DG7 Me klas energjie A+, NOFROST Frigoriferi dysh me dy hapje pa ndarje e cila hap njeresh te dy pjeset e frigoriferit Kapaciteti total eshte 565 litra, pjesa e siperme 338 L dhe pjesa pos... Lexo më shumë

from 129,990.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 42` Smart H42D6FG
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor i markes HAIER Modeli H42D6FG Televizori eshte Smart dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet. Operon me sistemin ANDROID 9.0 dhe APP STORE i CERTIFIKUAR Me madhesi ekrani 42" D-LED me rezolucio... Lexo më shumë

from 34,990.00ALL
at 1 stores
Televizor Haier 32" Smart LE32K6600G
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor i markes Haier modeli LE32K6600G Televizori eshte Smart dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet. Operon me sistemin ANDROID 9.0 dhe APP STORE i CERTIFIKUAR Me madhesi ekrani 32" D-LED me rezolu... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Bolier Horizontal Haier 80 lt
Asnjë vlerësim

Bolier Horizontal Haier 80 L Struktura speciale e dizajnuar per rajone me probleme energjetike Rezervuari UMC prej çeliku me trashesi 2 mm (Ultra Micro Coated) me smalt qelqor qe mbron rezervuarin nga gerryerja Rezervu... Lexo më shumë

from 14,000.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 55` Smart H55K66UG
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart HAIER 55' Vjen ne modelin H55K66UG Me 1 vit garanci Me ekran me rezolucion 4K HDR Me nje ekran ne madhesi 50 inch per te ofruar nje pamje me te gjere te ekranit Me ngjyra te theksuara qe tregojne ... Lexo më shumë

from 54,900.00ALL
at 1 stores
Bolier Vertikal Haier 80 lt
Asnjë vlerësim

Bolier Vertikal Haier 80 lt Struktura speciale e dizajnuar per rajone me probleme energjetike Ideale per ndertesa te larta dhe per pompa me presion Teknologjia RSC siguron perdoruesit per rrjedhshmeri te vazhdueshme te ujit te ... Lexo më shumë

from 13,900.00ALL
at 1 stores
Larese Tharese Haier HWD100-B14979 DHURATE Fshese Korenti Hoover
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Larese Tharese Haier HWD100-B14979 DHURATE Fshese Korenti Hoover LA71 LA30011 Larese Tharese Haier HWD100-B14979 Motoret e levizjes direkte te Haier jane projektuar dhe ndertuar qe te zgjasin. Duke funksionua... Lexo më shumë

from 89,900.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Haier AFE735CHJ
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Haier AFE735CHJ Me klas energjie A++ Nofrost Frigoriferi ka dy ndarje dhe ngrirja ndodhet ne pjesen e poshtme me 2 syrtare Kapaciteti total eshte 330 litra pjesa e siperme 233 L dhe pjesa poshtme 97 L ... Lexo më shumë

from 64,900.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 43` LE43K6000TF
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor i markes Haier modeli LE43K6000TF. Ekran LED me madhesi 43" dhe rezolucion FULL HD ( 1920 x 1080) me nje pamje te qarte dhe te paster. Nje dizenjo elegante Slim TV. Me kornize te holle ngjyre te zeze.... Lexo më shumë

from 30,990.00ALL
at 1 stores
Televizor HAIER 50` Smart H50K66UG
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor Smart HAIER 50' Vjen ne modelin H50K66UG Me 1 vit garanci Me ekran me rezolucion 4K HDR Me nje ekran ne madhesi 50 inch per te ofruar nje pamje me te gjere te ekranit Me ngjyra te theksuara qe tregojne ... Lexo më shumë

from 56,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Haier HRF-90
Asnjë vlerësim

Frigorifer Haier modeli HRF-90 Me klas energjie A+ Frigoriferi vjen me nje hapje te vetme Kapaciteti total eshte 93 liter Ne brendesi ka 3 ndarje  Nivel zhurme 42 dB Material plastik ne ngjyre te bardhe Lambe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Haier C3FE732CSJ
Asnjë vlerësim

Frigorifer Haier modeli C3FE732CSJ Me klas energjie A++, Nofrost Frigoriferi ka dy ndarje dhe ngrirja ndodhet ne pjesen e poshtme Kapaciteti total eshte 311 litra, pjesa e siperme 203 L dhe pjesa poshtme 108 L Ngrirj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores