Kërko: Home Style (48 Produkte)

Thyese arrash frutash te thata KT-45 Home Style
Asnjë vlerësim

Thyese arrash dhe frutash te thata KT-45 Home Style Nje aksesore i domosdoshem per kuzhinen tuaj Materiali Inoks

from 189.00ALL
at 1 stores
Tenxhere me kapak qelqi 24 cm + 2 spatula FALAS
Asnjë vlerësim

Tenxhere inoksi e pershtatur per skuqje. Paketimi permban tenxheren, kapakun e qelqit. Me diameter 24 cm. Nje... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Nderese rrobash Home Style 18 m
Asnjë vlerësim

Nderese rrobash Home Style 18 m Mund te paloset lehtesisht per te mos zene hapisren Gjatesia e telave arrin deri ne 18 metra Permasa e saj eshte 180cm Χ 55cm Χ 108cm... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Tenxhere Inoksi Home Style 24 cm
Asnjë vlerësim

Tenxhere material inoks Ngjyre silver me diameter 24 cm Material inoks shume cilesore per gatime qe nuk ngjisin Mund te lahet edhe ne lavastovilje. Disajn ergonomik, modern dhe elegant Perdoret ne vatra gazi, qeramike, ele... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Tenxhere Inoks me Diameter 20 cm
Asnjë vlerësim

Tenxhere material inoks Ngjyre silver me diameter 20 cm Material inoks shume cilesore per gatime qe nuk ngjisin Mund te lahet edhe ne lavastovilje. Disajn ergonomik, modern dhe elegant Perdoret ne vatra gazi, qeramike, ele... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Moka per 2 filxhane kafe + FALAS Kafe e Bluar Lavazza
Asnjë vlerësim

Setet 2 ne 1 ju krijojne mundesine te blini dy produkte duke paguar vleren e vetem njerit prej tyre Dy produkte qe plotesojne njeri-tjetrin ne funksionin e tyre Seti permban: 1- Moka per 2 filxhane kafe Pergatisni kafene... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Inoks me Diameter 18 cm
Asnjë vlerësim

Tenxhere material inoks Ngjyre silver me diameter 18 cm Material inoks shume cilesore per gatime qe nuk ngjisin Mund te lahet edhe ne lavastovilje. Disajn ergonomik, modern dhe elegant Perdoret ne vatra gazi, qeramike, el... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese Vakumi Home Style 40x60cm
Asnjë vlerësim

Qese Vakumi Home Style  Zgjidhje e perkryer per paketimin e veshjeve jashte sezonit apo te produkteve si jorgan, batanije. Materiali transparent mundeson shikimin me lehtesi te gjerave qe ju keni vendosur brenda. Kjo qese ma... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese Vakumi Home Style 70x120cm
Asnjë vlerësim

Qese Vakumi Home Style  Zgjidhje e perkryer per paketimin e veshjeve jashte sezonit apo te produkteve si jorgan, batanije. Materiali transparent mundeson shikimin me lehtesi te gjerave qe ju keni vendosur brenda. Kjo qese ma... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 40x50x15cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 40x60x40cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 50x90x50cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante per veshje Home Style 115x50x15cm
Asnjë vlerësim

Cante per veshje Home Style Cante magazinimi nje zgjidhje ideale per magazinimin e rrobave tuaja. Prakticiteti dhe komoditeti i organizimit ne çast ben qe kjo çante te krijoje me shume hapesire ​​per jorgane dhe rro... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kellef per kostume Home Style 60x90 cm
Asnjë vlerësim

Kellef per kostume Home Style Mund te perdoret per ruajtjen afatgjate te veshjeve dhe eshte ideale kur ju doni te trasportoni veshjen ne udhetime. Permasa eshte 60x90cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kellef per pallto Home Style 60x150 cm
Asnjë vlerësim

Kellef per pallto Home Style Mund te perdoret per ruajtjen afatgjate te veshjeve dhe eshte ideale kur ju doni te trasportoni veshjen ne udhetime. Permasa eshte 60x150cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tepsi rrethore Home Style 18 cm
Asnjë vlerësim

Tepsi rrethore Home Style 18 cm Me siperfaqe jo ngjitese, rezistente ndaj gervishtjeve. Ato jane te lehta per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tepsi rrethore Home Style 24 cm
Asnjë vlerësim

Tepsi rrethore Home Style 24 cm Me siperfaqe jo ngjitese, rezistente ndaj gervishtjeve. Ato jane te lehta per tu pastruar me nje pecete apo sfungjer. Tepsia mundeson gatimin pa vaj ose gjalpe. Materiali gur mermeri Per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tepsi rrethore Home Style 28 cm
Asnjë vlerësim

Tepsi rrethore Home Style 28 cm Me siperfaqe jo ngjitese, rezistente ndaj gervishtjeve. Ato jane te lehta per tu pastruar me nje pecete apo sfungjer. Tepsia mundeson gatimin pa vaj ose gjalpe. Materiali gur mermeri Per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tepsi rrethore Home Style 32 cm
Asnjë vlerësim

Tepsi rrethore Home Style 32 cm Me siperfaqe jo ngjitese, rezistente ndaj gervishtjeve. Ato jane te lehta per tu pastruar me nje pecete apo sfungjer. Tepsia mundeson gatimin pa vaj ose gjalpe. Materiali gur mermeri Per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tepsi rrethore Home Style 34 cm
Asnjë vlerësim

Tepsi rrethore Home Style 34 cm Me siperfaqe jo ngjitese, rezistente ndaj gervishtjeve. Ato jane te lehta per tu pastruar me nje pecete apo sfungjer. Tepsia mundeson gatimin pa vaj ose gjalpe. Materiali gur mermeri Per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores