Filtra

Kërko: L'oreal Paris (144 Produkte)

L`Oreal Gel Pomade per Vetullat Ebony 106
Asnjë vlerësim

L'Oreal Gel Pomade per Vetullat Ebony 106. Palete kremoze ne nuance Ebony. Rikonturim me i sakte dhe me i plote. Ne njeren ane peneli dizenjues dhe ne pjesen e poshtme gjendet pomada ngjyruese. Forme trekendore p... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 1 stores
L`oreal Set Rimel Volume Million Lashes & Penel Superliner Flash Cat Eye
Asnjë vlerësim

Nje set per te plotesuar make up-in tuaj, nga L'oreal Seti permban rimelin dhe penelin per syte Rimeli Volume Million Lashes me ngjyre te zeze te pigmentuar dhe realizon dendesine e kerkuar fale... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Blush Life`s a Peach
Asnjë vlerësim

Blush ne frome pluhuri, nga L'oreal Paris, Life's a Peach 01 (nuance dhe ere pjeshke). Per konturimin e mollzave... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Gel Pomade per Vetullat Chatain 103
Asnjë vlerësim

L'Oreal Gel Pomade per Vetullat Chatain 103 Palete kremoze ne nuance Dark Blonde. Rikonturim me I sakte dhe me... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Highlight Mon Amour 04
Asnjë vlerësim

Highlight ne frome te lengshme, nga L'oreal Paris, Glow Mon Amour 04 Melon Dllar Baby. Per konturimin e mollzave... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Paris Highlight Palette Ouh La Lights
Asnjë vlerësim

Highlight ne frome pluhuri, nga L'oreal Paris, La Vie En Glow me ngyrat e tokes. Per konturimin e mollzave si... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 348
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 348 Buzkuq ne nuance Brick Vintage. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Ca... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Rimel Unlimited Bendable
Asnjë vlerësim

Rimel Unlimited Bendable, nga L'oreal Paris, me ngjyre te zeze. I jep qerpikeve tuaj intensitet dhe volumin e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 111
Asnjë vlerësim

L'Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 111 Buzkuq ne nuance Instaheaven. Rikonturim me I sakte per buze me te plota.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 11
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 11 Buzkuq ne nuance Nude (Afer Party). Rikonturim me I sakte per buze... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Rimel Volum Million Lashes Ext Black
Asnjë vlerësim

Rimel Volum Million Lashes, nga L'oreal Paris, me ngjyre te zeze Extra-Black. I jep qerpikeve tuaj intensitet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 302
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  302 Laps per buzet nuance Rosewood. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Krem Puder Infallible 24H 125
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Krem Puder Infallible 24H 125 Puder per fytyren e lengshme nuance Natural Rose. Mbulues natyral... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Laps Vetullash Brunnete 105
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Brunnete 105 Laps per konturim vetullash ne ngjyre Brunette. Rikonturim me I sakte dhe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 349
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 349 Buzkuq ne nuance Paris Cherry. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Camelia... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Laps Vetullash Cool Brunette 105
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Cool Brunette 105 Laps per vijezim te vetullave ngjyre Brunette. Rikonturim me I sakte... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 112
Asnjë vlerësim

L'Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 112 Buzkuq ne nuance 112 Only in Paris. Rikonturim me I sakte per buze me te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 12
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche XMAS 12 Buzkuq ne nuance Lejla (Close At Nigh). Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive. Aplikim I lehte, formule jo ngjitese dhe afatgjate ne q... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 374
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  374 Laps per buzet nuance Intense Plum. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Krem Puder Infallible 24H 130
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Krem Puder Infallible 24H 130 Puder per fytyren e lengshme nuance Beige. Mbulues natyral ne momentin e aplikimit e lekure. Mbulim I plote I njollave te fytyres. Mbulim qe zgjat 24 ore. Sasia eshte... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores