Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Samsung (76 Produkte)

Televizor LED Samsung 32" UE32T4002AKXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 32" UE32T4002AKXXH

from 26,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 32" UE32T4302AKXXH
Asnjë vlerësim

High-Dynamic Range rrit nivelin e shprehjes së televizorit në mënyrë që të mund të shikoni një spektër të pafund ngjyrash dhe detajesh vizuale edhe në skena të errëta.PurColor e bën shikimin e videove të ndi... Lexo më shumë

from 36,900.00ALL
at 1 stores
Televizor SAMSUNG 55` 4K QLED QE55Q60AAUXXH
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Televizor SAMSUNG 55' 4K QLED QE55Q60AAUXXH qe ofron ngjyrat perfekte kombinuar me funksionet shtese per eksperiencen e duhur Nje miliarde nuanca ngjyrash me Quantum Dot Me Quantum Dot ju do te merrni nuancat e n... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 43" 4K UE43TU7022KXXH
Asnjë vlerësim

Televizor Samsung 4K UE43TU7022KXXH Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.Crystal Processor... Lexo më shumë

from 41,900.00ALL
at 1 stores
TELEVIZOR SAMSUNG 43" SMART UE43TU7172UXXH
Asnjë vlerësim

TELEVIZOR SAMSUNG 43" SMART 43TU7022 CRYSTAL DISPLAY 2020 Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te preferuara. Ekran LED me rezolucion 4K Ultra HD 3,840 x 2,160 pixels. Audio dhe volum i paster Dolby... Lexo më shumë

from 44,990.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 50" 4K UE50AU7172UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 50" 4K UE50AU7172UXXH Rezolucioni: ULTRA HD 4K (3840x2160) Frekuenca: 2000 PQIKontrasti:... Lexo më shumë

from 52,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 50" 4K UE50TU7022KXXH
Asnjë vlerësim

Televizor Samsung 50" 4K UE50TU7022KXXH Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.C... Lexo më shumë

from 53,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 50" 4K UE50TU7092UXXH
Asnjë vlerësim

Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.Crystal Processor 4K - Cilësi figure që ju l�... Lexo më shumë

from 53,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 43" 4K UE43TU7092UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 43" 4K UE43TU7092UXXH

from 54,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 43" 4K UE43BU8072UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 43" 4K UE43BU8072UXXH

from 55,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 43" 4K UE43TU7172UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor Samsung 43" 4K UE43TU7172UXXH Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.C... Lexo më shumë

from 56,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 43" 4K UE43AU7172UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 43" 4K UE43AU7172UXXH Rezolucioni: Ultra HD 4K (3840x2160)Frekuenca: 2000 PPITv Tuner:... Lexo më shumë

from 56,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 55" 4K UE55AU7172UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 55" 4K UE55AU7172UXXH Rezolucioni: Ultra HD 4K (3840x2160)Frekuenca: 2000 PPITv Tuner:... Lexo më shumë

from 57,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 40" UE40T5372AUXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 40" UE40T5372AUXXHMadhësiae setit me mbajtësen (GJxLxTh) 917.1 x 552.4 x 170.3 mmMadhësia e setit pa mbajtësen (GJxLxTh) 917.1 x 527.7 x 77.0 mm... Lexo më shumë

from 59,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 55" 4K UE55TU7092UXXH
Asnjë vlerësim

Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.Crystal Processor 4K - Cilësi figure që ju l�... Lexo më shumë

from 64,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 55" 4K UE55TU7022KXXH
Asnjë vlerësim

Crystal Display- Zhytuni brenda në figurë me një gamë të gjerë ngjyrash. Crystal Display siguron shprehje të optimizuar ngjyrash në mënyrë që ta shikoni më qartë.Crystal Processor 4K - Cilësi figure që ju l�... Lexo më shumë

from 64,900.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 50" 4K UE50BU8072UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 50" 4K UE50BU8072UXXH

from 65,900.00ALL
at 1 stores
Televizor Samsung 50` SMART 50TU7092UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor Samsung 50' SMART 50TU7092UXXH Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te preferuara. Ekran LED me rezolucion 4K Ultra HD 3,840 x 2,160 pixels. Audio dhe volum i paster Altoparlantë Stereo, Dolby Digita... Lexo më shumë

from 56,990.00ALL
at 1 stores
Televizor LED Samsung 55" 4K UE55BU8072UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor LED Samsung 55" 4K UE55BU8072UXXH

from 69,900.00ALL
at 1 stores
Televizor Samsung 65` SMART 65TU7092UXXH
Asnjë vlerësim

Televizor Samsung 65' SMART 65TU7092UXXH Smart Televizori perdor sistemin Smart  Tizen   Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te preferuara. Ekran LED me rezolucion 4K Ultra HD 3,840 x 2,160 pixels. Audio dhe... Lexo më shumë

from 107,990.00ALL
at 1 stores