Filtra
Çmimi
27,990.00ALL 175,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Hisense (35 Produkte)

Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4BFE
Asnjë vlerësim

Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4BFE

from 67,990.00ALL
at 1 stores
Larese-Tharese Hisense WDQA1014EVJM
Asnjë vlerësim

Larese -Tharese Hisense Programet bazë: Të pambukta Te leshta Steam Technology : Teknologjia e avullit e cila largon bakteret duke reduktuar dhe rrudhat dhe gjithashtu ofron hekurosje te lehte . Perzgjedhje e temperature... Lexo më shumë

from 71,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4GBE
Asnjë vlerësim

Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4GBE

from 75,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RT600N4DC2
Asnjë vlerësim

Sistem I ftohjes : No Frost (me ajer) Multi Air Flow : Shperndarje Uniforme e ajrit dhe lageshtise ne frigorifer Moisture Fresh Crisper : Krijon nje mjedis ideal per ruajtjen e frutave dhe zarzavateve ne menyre qe te ruhen m... Lexo më shumë

from 79,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RB645N4WCF
Asnjë vlerësim

Frigorifer I kombinuar Hisense RB645N4WCF

from 97,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RB645N4BFE
Asnjë vlerësim

Sistem I ftohjes : No Frost (me ajer) Metal Tech Cooling : Sistem ftohje I cili kontrollon dhe optimizon... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RB645N4BIE
Asnjë vlerësim

Sistem I ftohjes : No Frost (me ajer) Metal Tech Cooling : Sistem ftohje I cili kontrollon dhe optimizon temperaturen duke maksimizuar lageshtine. Multi Air Flow : Shperndarje Uniforme e ajrit dhe lageshtise ... Lexo më shumë

from 103,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer SBS Hisense RS670N4GBE
Asnjë vlerësim

Frigorifer SBS Hisense RS670N4GBE

from 149,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer SBS Hisense RS694N4GBE
Asnjë vlerësim

Frigorifer SBS Hisense RS694N4GBE

from 159,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer SBS Hisense RQ758N4SAI1
Asnjë vlerësim

Frigorifer SBS Hisense RQ758N4SAI1

from 175,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RT267D4ADF
Asnjë vlerësim

Frigorifer I kombinuar Hisense RT267D4ADF

from 35,990.00ALL
at 1 stores