Filtra

Kërko: Philips (14 Produkte)

Fshese korenti PHILIPS FC8371/09
Asnjë vlerësim

Fshese korenti PHILIPS FC8371/09 Teknologjia Single AirflowMax ofron fuqi të lartë thithjeje dhe përdorë qesen deri në maksimum Teknologjia eshte projektuar ne baze te optimizimit te tre elementeve kryesore: 1) ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese korenti PHILIPS FC8293/01
Asnjë vlerësim

Fshese korenti PHILIPS FC8293/01 Ideale per amvisat per nje pastrim perfekt  Me motorr ne fuqi te forte thithje e cila shkon ne 1800 W Filtat e fsheses mbajne deri ne 99 % te grimcave te pluhurit duke ofruar nje ajer te past... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese korenti Philips FC9744/09
Asnjë vlerësim

Fshese korenti Philips FC9744/09 Projektuar per pluhur te perkryer vakum Philips PowerPro Expert eshte krijuar per te prodhuar rezultate te persosura, fale nje thithjeje te fuqishme. Teknologjia PowerCyclone 8 dhe furç... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese korenti Philips FC9170/01
Asnjë vlerësim

Fshese me korent Philips FC9170 Fshese me depozite pluhuri te pajisur me qese. Kapaciteti i depozites: 4 L Fuqia e motorrit: 2200 W Fuqia thithese: 500 W Funksion mbledhje kordoni. Gjatesia e kordonit 9 metra. M... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese Dore Philips FC6150/01
Asnjë vlerësim

Fshese dore e markes Philips Modeli: FC6150/01 Lloji i depozites se pluhurit: Plastike Kapaciteti i depozites:... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese Korenti Philips FC9334/09
Asnjë vlerësim

Fshese me korent e markes Philips modeli FC9334/09 Depozite me gote me kapacitet 1.5 litra Fuqia e motorrit te fsheses eshte 650W Fshesa ka filter "Allergy Filter" Me ngjyre te kuqe dhe te zeze Gjatesi kordoni 6 m... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese per Fshesa Philips FC8021/03
Asnjë vlerësim

Qese per Fshesa me Korent Philips Qese depozite pluhuri e cila pershtatet me keto modele fshesash: Philips 8100, 8200, 8500, 8600, 9000, 9100 Pershtatet vetem me fshesat Philips. Paketimi permban 4 cope. Produkt origjinal ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese Fshese Philips FC8022/04
Asnjë vlerësim

Qese Fshese Philips  FC8022/04 Permban1 filter antialergjik. Permban 1 filter HEPA. Paketimi permban 4 cope. Produkt origjinal Philips.  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Aksesore per Fshesa me korent Philips
Asnjë vlerësim

Aksesore per Fshesa me korent Philips Filter HEPA S-Class Pershtatet vetem me fshesat Philips. Paketimi permban... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set me Filter per Fshesa me korent Philips FC8058/01
Asnjë vlerësim

Set me Filter per Fshesa me korent Philips FC8058/01 Set zevendesues filtri per fshesat Philips. Paketimi permban... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Aksesor per fshese PhilIis FC8056/01
Asnjë vlerësim

Aksesor per fshese PhilIis FC8056/01 Per mbledhjen e papstertive qe mblidhen ne fshese I pershtatshem per keto modele fshesash korenti Philips FC7020, FC7021 Vendoset lehtesisht... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese fshese Philips FC8023/04
Asnjë vlerësim

Qese per fshese Philips modeli FC8023/04 Set i qeseve prej letre per modelet FC9100 - FC9199, FC9000 - FC9099, HR8368 - HR8378, FC8400 - FC8499, HR8500 - HR8599, FC8380 - FC8399, HR8300 - HR8349, FC8600 - FC8649, FC8200 - FC... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Filter fshese Philips Power Pro Expert FC8003/01
Asnjë vlerësim

Filter fshese Philips Power Pro Expert FC8003/01 Filtrat bejne per modelet Philips PowerPro Expert FC9729, FC9741 - FC9746 Paketimi permban 2 x Filtra me hyrje Motor dhe  2 x filtra alergjie qe lahen Vendoset leh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese Korenti Philips FC9351/01
Asnjë vlerësim

Fshese me korent e markes Philips modeli FC9351/01 Depozite me gote me kapacitet 1.5 litra Fuqia e motorrit te fsheses eshte 1900W ndersa fuqia thithese 370W Fshesa punon me filter HEPA10 Me ngjyre te kuqe dhe te ze... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores