Filtra
Çmimi
790.00ALL 24,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 
KAPACITETI
 
KAPACITETI I HARD DISKUT
 
KAPACITETI I USB-SE
 
KLASI I SHPEJTESISE
 
MARKA
 
MARKA
 
MARKA
 
TIPI I HARD DISKUT
 
TIPI I USB-SE
 

Kërko: Patriot (19 Produkte)

SSD Patriot Burst 240Gb Sata3 2.5
Asnjë vlerësim

SSD e markes Patriot Burst 240 Gb Sata 3 madhesi 2.5" Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa... Lexo më shumë

from 5,290.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Slate 128 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate me kapacitet 128 GB USB eshte e tipi 3.1 Shpejtesi ne transferimit e te dhenave Mund... Lexo më shumë

from 2,890.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot EP Series 128Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie Patriot EP Series 128 Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 1 TB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 1TB USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim esht... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 512 GB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 512gb USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte ... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 256 GB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 256gb USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte ... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Supersonic Rage2 128 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Supersonic Rage2 128 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte 300 MB / s  Dizanj me ... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Supersonic Rage2 256 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Supersonic Rage2 256 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte 300 MB / s  Dizanj me ... Lexo më shumë

from 8,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Memory P300 M.2 Pcie Gen 3 x4 1TB
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 1TB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Shpejtesi te shkruar deri 2100MBS/1650MBS E pershtatshm... Lexo më shumë

from 19,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Memory P300 M.2 Pcie Gen 3 x4 512GB
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 512GB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Shpejtesi te shkruar deri ne 1100 MB/s dhe 1700... Lexo më shumë

from 10,990.00ALL
at 1 stores
Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 256GB SSD
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 256GB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te l... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Burst 480Gb Sata3 2.5
Asnjë vlerësim

SSD e markes Patriot Burst 480 Gb Sata 3 madhesi 2.5" Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 560 MB/s Shpejtesi te sh... Lexo më shumë

from 9,490.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot EP Series 256Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie  Patriot EP Series 256Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben kompatibel per cfradolloj paisje android Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni juaj Android ose nga tablet... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot EP Series 64Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie  Patriot EP Series 64 Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben kompatibel per cfradolloj paisje android Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni juaj Android ose nga tablet... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Slate 64 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate  64 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar E shpejte ne leximin dhe shkrimin e materialeve  Punon me skedare te ndryshem  Perputhet me USB 3.1 Kapaciteti eshte 64 GB ... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Patriot Burst 960 GB SATA3 2.5
Asnjë vlerësim

Patriot Burst 960 GB SATA3 2.5 Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 560 MB/s Shpejtesi te shkruar deri ne 540 MB/s ... Lexo më shumë

from 15,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Slate 16 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate me kapacitet 16 GB USB eshte e tipi 3.1 Shpejtesi ne transferimit e te dhenave Mund te shkarkoni foto, dokumente, video, kenget tuaja te preferuara etj Me ngjyre te zeze dhe me kapak... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Xporter Pulse 16 GB USB 2.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Xporter Pulse me kapacitet 16GB. USB eshte e tipi 2.1. Shpejtesi ne transferimit e te dhenave. Mund te shkarkoni foto, dokumente, video, kenget tuaja te preferuara etj. Me ngjyre te zeze dhe me kapak.... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Supersonic Boost 256 Gb Usb 3.0
Asnjë vlerësim

USB Patriot Supersonic Boost 256 Gb Usb 3.0 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores