Filtra
Çmimi
14,990.00ALL 99,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: Ekspres delonghi (11 Produkte)

Ekspres Delonghi ECAM22.110.B
Asnjë vlerësim

Me kafe kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite ujit e lëvizshme 1.8 L Funksion ngrohje filxhanësh... Lexo më shumë

from 66,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM290.61.B
Asnjë vlerësim

• Me kafe Kokërr dhe të bluar • Mulli bluarje me 13 nivele• Sistem automatik LatteCrema per kapucino• Funksion vetfikje• Sistem vetpastrimi• Klas energjie A• Depozite uji e lëvizshme 1.8 L• Ekran dixhita... Lexo më shumë

from 79,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM22.360.B
Asnjë vlerësim

Me kafe Kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite uji e lëvizshme 1.8 L Ekran dixhital Funksion ngrohje filxhanesh... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres Delonghi EC230.BK
Asnjë vlerësim

Fuqia: 1100 WPresioni i pompës: 15 bar Kapaciteti i depozitës : 1 LSistem për kapuçino2 sita teke/dysheNxjerrja e avullit e rregullueshme Tregues i nivelit të ujitSirtare i levizshemButon on/off... Lexo më shumë

from 14,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres Delonghi EC235.BK
Asnjë vlerësim

Sistem për kapuçino Sirtar i lëvizshëm 2 sita teke/dyshe Nxjerrja e avullit e rregullueshme Tregues i nivelit të ujit Buton on/off me dritë treguese... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres Delonghi EC260.BK
Asnjë vlerësim

Sistem për kapuçino Sirtar i lëvizshëm 2 sita teke/dyshe Nxjerrja e avullit e rregullueshme Tregues i nivelit të ujit Sistem vetefikje Buton on/off me dritë tregu... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi Icona ECOV311.BK
Asnjë vlerësim

Me kafe te bluar dhe bustine Sistem kapucino manual Funksion vetfikje Sistem pastrimi Rregullator... Lexo më shumë

from 34,490.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECZ351.GY
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke / dysheButon on/of... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi EC685.BK
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke/dysheButon on/off... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi EC685.M
Asnjë vlerësim

Me kafe të bluar dhe bustinëSistem kapucino manualFunksion vetfikjeSistem pastrimiRregullator avulli / temperatureFunksion ngrohje vilxhanësh1 Luge2 Sita teke/dysheButon on/off... Lexo më shumë

from 36,490.00ALL
at 1 stores
Ekspres DeLonghi ECAM21.117.B
Asnjë vlerësim

Me kafe Kokërr dhe të bluar Mulli bluarje me 13 nivele Sistem kapucino Funksion vetfikje Sistem vetpastrimi Rregullator avulli/temperature Depozite uji e lëvizshme 1.8 L Ekran dixhital Funksion ngrohje vilxhanesh... Lexo më shumë

from 45,290.00ALL
at 1 stores