Filtra

Kërko: Elektrik dore (3 Produkte)

Elektrik dore Maxell Luminex
Asnjë vlerësim

Elektrik dore Maxell Luminex Elektrik qe zgjatet dhe shkurtohet. Perdorim i thjeshte dhe praktik. E lehte per tu mbajtur dhe material i forte qe parandalon demtimet. Punon me 1 bateri AA te perfshire ne paketim.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Sharre Elektrike Dore Iskra GX-JS004A.600W
Asnjë vlerësim

Sharre Elektrike Dore Iskra GX-JS004A.600W Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Sharre elektrike Iskra. Shpejtesia rrotulluese 3000 rrot/min. Voltazhi 230-240V dhe me fuqi 600W (... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores