Kërko: adaptor usb c (7 Produkte)

Adaptor CC Plantronics Trainer Kit QD to USB (27019-01)
Asnjë vlerësim

Adaptor CC i markes Plantronics modeli Kit QD to USB (27019-01) Nje kabell quick disconect i cili mund te lidhe dy kufje njekohesisht me ndihmen e nje adaptori DA70 QD/DA80 QD  E pershtatshme dhe shume e nevojshme per tra... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Adaptor Gembird USB 2.0 Type-C Adapter (CM/MicroUSB-F)
Asnjë vlerësim

Adaptor Gembird Konvertoni USB tipi C (mashkull) ne MicroUSB (femer) Shpejtesi e trenferimit te te dhenave eshte 10 Gb/s... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Adaptor USB-C - USB 2.0 3 Port HUB + Ethernet HUB
Asnjë vlerësim

Adaptor per smartphone me hyrje Type C. Perfitoni 3 porta HUB, si dhe nje porte Ethernet HUB.

from 0.00ALL
at 0 stores
Adaptor Gembird USB type-C Plug ne Stereo 3.5 mm Audio
Asnjë vlerësim

Adaptor Gembird Konvertues USB tipi C ne porte audio 3.5 mm Lidhini kufjet tuaja me versionet e reja te smartphoneve Gjatesia 15cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Adaptor Gembird USB type-C plug ne stereo 3.5 mm
Asnjë vlerësim

Adaptor Gembird Konvertues USB tipi C ne porte audio 3.5 mm Lidhini kufjet tuaja me versionet e reja te smartphoneve, laptope, tablet etj Gjatesia 15cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores