Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: cante termike (6 Produkte)

Cante Termike Gio Style 30 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 30 lt  Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri në 9 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me zi... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style Pixel 18 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 18 lt  Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri në 9 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa hapje me zinxhir... Lexo më shumë

from 3,590.00ALL
at 1 stores
Cante Termike me Spirance
Asnjë vlerësim

Cante Termike me Spirance Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 5 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me zinxh... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style 16 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 16 lt Çante termike e dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 9 ore. Çanta eshte praktike, e pajisura me 2 rripa, hapje me zinxhir. Perdoren kryesisht gjate sezonit te v... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Cante Termike Gio Style 15 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 15 lt Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri në 9 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me z... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Cante Termike Gio Style 17 lt
Asnjë vlerësim

Cante Termike Gio Style 17 lt Kjo çante termike eshte nje mjet i nevojshem i dizenjuar per te ruajtur ushqimet dhe pijet e fresketa deri ne 13 ore. Canta eshte praktike, e pajisur me 2 rripa, ka forme vertikale, hapje me ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores