Filtra
Kategoritë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kërko: tenxhere presioni (9 Produkte)

Tenxhere Presioni 5.0 Lt Home Perfect
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat ushqimore  Zien ushqimet me avulin e tyre   Kapaciteti eshte deri ne 5 Liter me diameter Ø 20 Materiali eshte inox... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Tenxhere Presioni 7 Lt Hascevher
Asnjë vlerësim

Tenxhere me presion e markes Hascevher Do te keni gjithmone gatime te shpejta dhe te shijshme Kjo tenxhere ofron te gjitha avantazhet e nje gatimi me presion te shpejte dhe te shendetshem Mund te pershtatet ne te gjithe lloje... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
Tenxhere Presioni 7.0 Lt Home Perfect
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni 7 Lt Hascevher Esila
Asnjë vlerësim

Tenxhere me presion e markes Hascevher nga linja Esila Do te keni gjithmone gatime te shpejta dhe te shijshme Kjo tenxhere ofron te gjitha avantazhet e nje gatimi me presion te shpejte dhe te shendetshem Mund te persh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni 5L Hascevher Esila
Asnjë vlerësim

Tenxhere me presion e markes Hascevher nga linja Esila Do te keni gjithmone gatime te shpejta dhe te shijshme... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni 9.0 Lt Home Perfect
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat ushqimore  Zien ushqimet me avulin e tyre   Kapaciteti eshte deri ne 9 Liter dhe diameter Ø 22  Materiali eshte ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni Tescoma Magnum 7 Lt
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta e markes Tescoma Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat ushqimore  Zien ushqimet me avulin e tyre   Kapaciteti eshte deri ne 7 Liter dhe lartesia 26 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni Tescoma Magnum 5 Lt
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta e markes Tescoma Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat ushqimore  Zien ushqimet me avulin e tyre   Kapaciteti eshte deri ne 5 Liter dhe lartesia 19 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Tenxhere Presioni Tescoma Magnum 3.5 Lt
Asnjë vlerësim

Tenxhere presioni per gatime te shpejta e markes Tescoma Ofron ushqime te shendetshme duke ruajtur te gjitha vlerat ushqimore  Zien ushqimet me avulin e tyre   Kapaciteti eshte deri ne 3.5 Liter, lartesia 17 cm d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores