Kërko: Samsung (69 Produkte)

Frigorifer Samsung BRB 260131WW/EF
Asnjë vlerësim

Frigorifer inkaso i kombinuar Klasa e energjisë A+ Metal Cooling (Mbulim me shtrese inoxi, I cili ndihmon ne ruajtjen e temperatures konstante)... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese korenti Samsung VC07M3130V1/GE
Asnjë vlerësim

Projektuar për pastruar shtëpitë që kanë më pak qime të ngecura kafshësh shtëpiake* Mini Pet Care Tool Mini Pet Care Tool i jep fund bezdisjes së heqjes së qimeve të padëshiruara të kafshëve shtëpiake nga ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Samsung RB 41R7737B1/EF
Asnjë vlerësim

Optimal fresh zone – kujdes I optimizuar per mishin Twin Cooling Plus Siguron që ushqimet të qëndrojnë të njoma dhe të freskëta për më gjatë. CoolSelect Plus Zone me kontrroli te vecant temperature 2℃- 23℃ Me... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Samsung BRB 260189 WW/EF
Asnjë vlerësim

Twin Cooling Plus: (Mban nivelin e lageshtise ne kushte optimale,dhe nuk lejon perzierjen e aromave) Kontroll elektronik Muri i brendshëm  metalik siguron një temperaturë uniforme të brendshme deri në cepin e fun... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fshese korenti Samsung VCC4135S37
Asnjë vlerësim

Fshese me korent Samsung VCC4135S37 Depozite e pluhurit me qese cope. Kapaciteti i depozites 3 litra. Fuqia... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lavastovilje Samsung DW 60M6050FS/EC
Asnjë vlerësim

Klasa e efiçencës së energjisë A++ Performanca e larjes A Performanca e tharjes A 14 vendëshe 7 programe 5 temperatura Konsumi i energjisë:266 kwh Konsumi i ujit: max 10.5 L... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lavatrice Samsung WW70K5210UW1AD
Asnjë vlerësim

Motorri Inverter mundëson efiçencë të lartë të energjisë, me pak zhurmë si dhe performance afatgjate. Me Add Wash ju keni akses per të shtuar shpejt dhe me lehtësi një rrobë që e kishit harruar, zbutës shtesë,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Filter Fshese Samsung VCA-VH41
Asnjë vlerësim

Filter per shesen me korent, e markes Samsung modeli VCA-VH41 Ky filter eshte HEPA, me efikasitet te larte E pershtatshme per frshesat e markes samsung te serive (modelet) SC4100, SC5200 Nese fshesa juaj has veshtiresi... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Fiter fshese Samsung VCA-VH43
Asnjë vlerësim

Qese per fshese Samsung modeli VCA-VH43 Per mbledhjen e papstertive qe mblidhen ne fshese I pershtatshem per keto modele fshesash korenti Samsung VCC47Q0V37, VCC47T0H36 Seti permban 1 filter.  Vendoset lehtesisht... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikrovale Samsung MG23F301TAS/OL
Asnjë vlerësim

F300G përmban një pjesë të brendshme qeramike të lëmuar që është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet apo nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Hapësira e brendshme anti-bakteriale dhe rezistue... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Filter Fshese SAMSUNG VCA-VM45P
Asnjë vlerësim

Filter Fshese SAMSUNG VCA-VM45P Filter fshese Ngjyra: blu Lehetesisht e pastrueshme.

from 0.00ALL
at 0 stores
Qese fshese Samsung VCA-VP77T
Asnjë vlerësim

Qese per fshese Samsung modeli VCA-VP77T Set i qeseve prej letre per modelet VCC40 / 41/56 Per mbledhjen e papstertive qe mblidhen ne fshese Seti permban 10 qese filter.  Vendoset lehtesisht... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Mikrovale Samsung MS23F301TAS/OL
Asnjë vlerësim

Koha max e punes 99 min, Veshje e brendeshme qeramike/ antibakteriale, 6 nivele fuqie, Program gatimi automatik,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Furre Samsung NV 73J9770RS/EO
Asnjë vlerësim

Furrë elektrike inkaso e pavarur Kontroll elektronik me Touch/Wi-Fi Programimi elektronik kohës së gatimit 10 programe gatimi Gatim me avull Memorizim programesh/ 80 receta automatike Vetepastrimi Pirolitik/ Steam Mbyllja... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Samsung RT 32K5030S9/EO
Asnjë vlerësim

Twin Cooling Plus- Sistemi i pavarur i dy kompartimenteve siguron lageshtire maksimale brenda frigoriferit, duke... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Aspirator Samsung NK 36M7070VB/UR
Asnjë vlerësim

Kapaciteti i thithjes: 729 m³/h Niveli i zhurmës: 68 dB Kontroll Elektronik me prekje 3 nivele shpejtësie+intensiv Filtra metalik të lashëm Materiali :Xham i zi Ndricimi LED Gjeresia: 60 ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Lavastovilje Samsung DW 60M6050BB/EO
Asnjë vlerësim

Programe : Automatic normal; Intense; Auto cleaning; Delicate; Eco; SpeedBooster Funksion i dezinfektimit Tharja:kondesim/Natyrale Flexible Rack:lejon mundesine e rregullimit te rafteve duke krijuar me shume ha... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Frigorifer Samsung RS 68N8671SL/EF
Asnjë vlerësim

Multi Air Flow- siguron temperature te njetrajtshme ne cdo hapsire te frigoriferit Twin Cooling Plus ™ technology: Sistemi pavarur I dy kompartimenteve I cili ruan dhe optimizon dy here me gjate lageshtine ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Furre Samsung NV 66M3531BS/OL
Asnjë vlerësim

Furre samsung Dual Fan dy ventilatore jane me efektive duke siguruar perhapjen ne menyre te njetrajteshme te nxehtesise brenda furres Programimi elektronik kohës së gatimit 9 programe gatimi Veshja e brendshme qera... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores