Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Aparate Dixhitale (65 Produkte)

Aparat foto casti Fujifilm Instant Mini 25
Asnjë vlerësim

Aparat foto casti Fujifilm Instant Mini 25 Aparat per foto te castit Perdoret vetem me film Fujifilm Instatn... Lexo më shumë

from 14,990.00ALL
at 1 stores
Aparat foto INSTAX HM1 BLUSH GOLD EX D
Asnjë vlerësim

INSTAX HM1 STONE WHITE EX D HIBRID Printon foto direkt nga aparati por edhe nga smartfoni tuaj Ky aparat vjen me nje super cilesi Prmasat e imazhit 62mm x 46mm ekran 2.7-inch TFT colour LCD  Printon me rezolucion 31... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Aparat foto INSTAX HM1 ELEGANT BLACK EX D
Asnjë vlerësim

INSTAX HM1 STONE WHITE EX D HIBRID Printon foto direkt nga aparati por edhe nga smartfoni tuaj Ky aparat vjen me nje super cilesi Prmasat e imazhit 62mm x 46mm ekran 2.7-inch TFT colour LCD  Printon me rezolucion 31... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Aparat foto INSTAX HM1 STONE WHITE EX D
Asnjë vlerësim

INSTAX HM1 STONE WHITE EX D HIBRID Printon foto direkt nga aparati por edhe nga smartfoni tuaj Ky aparat vjen me nje super cilesi Prmasat e imazhit 62mm x 46mm ekran 2.7-inch TFT colour LCD  Printon me rezolucion 31... Lexo më shumë

from 21,990.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Instax SQUARE SQ6 Taylor Swift
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 17,990.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Instax SQUARE SQ20 BEIGE
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Instax SQUARE SQ20
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 24,990.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Instax SQUARE SQ6
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 17,990.00ALL
at 1 stores
INSTAX MINI 11
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 12,990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie SanDisk Ultra 16Gb
Asnjë vlerësim

Karte memorie e pershtatshme për kamerat dixhitale. Dy herë më e shpejte se kartat e zakonshme SDHC, duke ju lejuar të bëni fotografi dhe transferoni skedarë shpejt. Performanca e jashtëzakonshme e regjistrimit të ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Fujifilm INSTAX MINI 40 EX D
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 15,990.00ALL
at 1 stores
Action Camera Nilox Evo 360 Plus
Asnjë vlerësim

-Tipologjia: kamera veprimi -Sistemi kryesor i kujtesës: Micro SD -Modaliteti i fotos: Po -Numri i sensorëve: 1 -Rezolucioni total: 1,84 Mpixel -Rezolucioni aktual i videos: 4,5 Mpixel -Rezolucioni aktual i fotografisë:... Lexo më shumë

from 26,990.00ALL
at 1 stores
INSTAX MINI 11 CHARCOAL GRAY SCRAPBOOK BOX
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 14,490.00ALL
at 1 stores
INSTAX MINI 11 BLUSH PINK SCRAPBOOK BOX
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 14,490.00ALL
at 1 stores
INSTAX MINI 11 SKY BLUE SCRAPBOOK BOX
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 14,490.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Instax Mini 9 Fla Pink Ex D N
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast. Aparati me fantastik vjen per ju nga marka cilesore FUJIFILM per te patur ne duar te gjithe momentet e bukura ne vetem pak sekonda. Ideale per te krijuar kolazhet ne dhomen tuaj, per... Lexo më shumë

from 8,490.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Colorfilm Instax Mini SHINY STAR
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast me aparat Fujifilm Nje film me ngjyra per aparatin Instax mini  Pako me 10 stampa fotosh Fujifilm. Kontrast i larte dhe harmoni shume e mire mes ngjyrave Kohe shume e shkurter e nxejrrjes se fo... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Colorfilm Instax Mini NEW YEAR (10x1/Pk)
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast me aparat Fujifilm Nje film me ngjyra per aparatin Instax mini  NEW YEAR  Pako me 10 stampa fotosh Fujifilm. Kontrast i larte dhe harmoni shume e mire mes ngjyrave Kohe shume e shkurter e n... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Colorfilm Instax Mini HALLOWEEN(10x1/Pk)
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast me aparat Fujifilm Nje film me ngjyra per aparatin Instax mini HALLOWEEN Pako me 10 stampa fotosh Fujifilm. Kontrast i larte dhe harmoni shume e mire mes ngjyrave Kohe shume e shkurter ... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Fujifilm Colorfilm Instax Mini WEDDING(10x1/Pk)
Asnjë vlerësim

Shkrep kujtimet e tua ne cast me aparat Fujifilm Nje film me ngjyra per aparatin Instax mini WEDDING Pako me 10 stampa fotosh Fujifilm. Kontrast i larte dhe harmoni shume e mire mes ngjyrave Kohe shume e shkurter e nx... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores