Filtra

Biznes Dhe Para (7 Produkte)

Pushtet i pakufishëm
Asnjë vlerësim

Pushtet i pakufishëm është një libër trajnues revolucionar për mendjen. Do t’ju tregojë, hap pas hapi, si të veproni në maksimumin tuaj ndërsa fitoni liri emocionale dhe financiare, arrini lidership dhe vetëbe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Takimet që sjellin rezultate
Asnjë vlerësim

Tani në këtë udhëzues konciz, ai zbulon idetë për ti bërë takimet një mjet më të fuqishëm për të zgjidhur problemet, marr vendimet, shkëmbyer ide dhe për të arritur rezultate shpejt. Këtu do të mësoni... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kaotika. Problemet e menaxhimit dhe marketingut në kohën e turbullirave
Asnjë vlerësim

Është një fakt i thjeshtë dhe thellësisht i rëndësishëm se praktika e menaxhimit ka nevojë të rishikohet po aq sa edhe ekonomia dhe sistemi ynë financiar, në përgjithësi. Kaotika është një fillim i mbarë i kët... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Mjetet
Asnjë vlerësim

Botuar në mbi 35 vende të botës, ky libër është një revolucion mbi metodat e tjera të vetë-ndihmës. Në shumë vende të botës, "Mjetet" është kthyer në bestseller brenda pak javëve nga botimi i tij. "Mjetet" i... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Suksesi në shitje
Asnjë vlerësim

Në secilën kompani, 20 përqind e shitësve realizojnë 80 përqind të shitjeve. Ata janë të dalluar, sepse performojnë pak më mirë në disa sfera të rëndësishme... edhe ti mund t’ia dalësh, nëse ke vullnet t�... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Strategjia e biznesit
Asnjë vlerësim

Përcaktimi i strategjisë së biznesit të mundëson të zhvillosh qartësi absolute për produktet, të organizosh burimet dhe të arrish rezultate edhe më të mira se më parë. Mund të tingëllojë si di�... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Biografi biznesmenësh të suksesshëm – set me 3 libra
Asnjë vlerësim

Set me tre libra përmban: 'Jack Ma dhe Ali Baba" nga Yan Qicheng Biografi e një prej sipërmarrësve më të mëdhenj të Kinës, mendjes brilante, themeluesit të platformës Ali Baba. 'Elon Musk" nga Ashlee Vance Ky ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores