Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Boje Flokesh (12 Produkte)

NOAH Bojë flokësh natyrale black 1.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale dark brown 3.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale brown 4.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale coffee brown 4.06
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale golden light brown 5.3
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale dark blond 6.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale dark brown red 6.66
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale golden blond 7.3
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale light blond 8.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale very light blond 9.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale light brown 5.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
NOAH Bojë flokësh natyrale blond 7.0
Asnjë vlerësim

PRODUKT PROFESIONAL Bojë flokësh bimore me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini. Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë. Ngjyra natyrale. Bojërat e flokëve NOAH kanë në përbërje Proteina Orizi dhe Vaj L... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores