Bokse (54 Produkte)

Soundbar Samsung HW-S61T/EN
Asnjë vlerësim

Dëgjoni edhe nuancat më të lehta qoftë në muzikë apo filma. Dy altoparlantët anësorë të S60T Soundbar dhe teknologjia Samsung Acoustic Beam ju lejojnë të përjetoni një gamë të gjerë me tinguj që mbushin d... Lexo më shumë

from 26,900.00ALL
at 1 stores
Soundbar Samsung HW-S60T/EN
Asnjë vlerësim

Dëgjoni edhe nuancat më të lehta qoftë në muzikë apo filma. Dy altoparlantët anësorë me bori të S60T Soundbar dhe teknologjia Samsung Acoustic Beam ju lejojnë të përjetoni një gamë të gjerë me tinguj që... Lexo më shumë

from 27,900.00ALL
at 1 stores
Soundbar Philips HTL3325/10
Asnjë vlerësim

Model: HTL3325/10Fuqia: 300 WNumri i Kanaleve: 3.1USB

from 30,900.00ALL
at 1 stores
Soundbar Samsung HW-M4500/EN
Asnjë vlerësim

Soundbar Samsung HW-M4500/ENFuqia:260 W.Lidhje me Bluetooth Optical HDMI.E montueshme ne mur.Pult Komandimi.

from 34,900.00ALL
at 1 stores
Bokse Trust 2.0, GXT 609 ZOXA
Asnjë vlerësim

Bokse Trust 2.0, GXT 609 ZOXA me altoparlantet stereo me fuqi maksimale 12W (dalje 2x6 W RMS). Me nje ndricim delikat me 6 menyra te ndryshme, jepini konfigurimit tuaj nje pamje unike. Nuk i nevojitet prize muri, ndizet au... Lexo më shumë

from 3,590.00ALL
at 1 stores
Soundbar TCL TS9030-EU
Asnjë vlerësim

Fuqia: 540 W Numri i Kanaleve: 3.1 Perpunimi i audios: Dolby Digital Mp3: PO

from 36,900.00ALL
at 1 stores
Bokse BEAT White Shark
Asnjë vlerësim

Bokse BEAT White Shark Me sistem fuqie RMS 6W ne total ME LIDHJE USB dhe Jack 3.5 Me ndricim led i cili jep me shume atmosfere muzikes ase lojes tuaj te preferuar Frequency response (Hz): 180 - 20000 Cilesia nga White S... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Soundbar Samsung HW-J6000R/EN
Asnjë vlerësim

Soundbar Samsung HW-J6000R/ENFuqia:300 WLidhje me Bluetooth Optical HDMIE montueshme ne murPult Komandimi

from 41,900.00ALL
at 1 stores
Bokse FLOW White Shark
Asnjë vlerësim

Bokse FLOW White Shark Me sistem fuqie RMS 5W ne total ME LIDHJE USB dhe Jack 3.5 Me ndricim led i cili jep me shume atmosfere muzikes ase lojes tuaj te preferuar Frequency response (Hz): 180 - 20000 Cilesia nga White S... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Soundbar Samsung HW-Q700A/EN
Asnjë vlerësim

Soundbar Samsung HW-Q700A/ENFuqia: 330 WNumri i Kanaleve: 3.1.2Dolby Atmos DTS:X

from 51,900.00ALL
at 1 stores
Soundbar JBL CINEMASB250/230
Asnjë vlerësim

Soundbar JBL CINEMASB250/230Fuqia:200 WLidhje me Bluetooth Optical HDMIE montueshme ne murPult Komandimi

from 55,900.00ALL
at 1 stores
Bokse Rhythmus White Shark 2.0 GSP-602 Rhythmus 6W
Asnjë vlerësim

Bokse Rhythmus White Shark 2.0 modeli GSP-602 Rhythmus  Me sistem fuqie RMS 6W ne total ku secili prej tyre eshte 3W qe japin cilesi ne vidio,muzike dhe lojra  3 altoparlantet e pare jane te mbyllur me nje mbyllje d... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Bokse Sbox 2.1 SP‐4100
Asnjë vlerësim

Bokse Genius 2.1 Wood Bokse me subwoofer Fuqia totale: 12 W Cilesi shume e larte zeri Kontroll volumi ... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores