Filtra

Bolier (23 Produkte)

Boiler Bandini 12L 1,5K Q12 ST
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 9,670.00ALL
at 1 stores
Boiler Bandini 12L 1,5K A12 ST
Asnjë vlerësim

Koha e ngrohjes per temp. 50°C: 30 min Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Materiali i brendshem i depozites: Glass Enamel (Smalt Titani)... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores
Bolier Ariston EGIS Plus 24 FF LPG
Asnjë vlerësim

Bolier Ariston EGIS Plus 24 FF LPG Paneli i kontrollit shume-funksional me ekran LCD Pastrimi automatik i ajrit nga boileri dhe sistemi Funksioni vete-diagnostikues Djeges i qendrueshem prej çeliku inox 2 Sensor temperatu... Lexo më shumë

from 59,990.00ALL
at 1 stores
Bolier Regent NTS 80V 1,5K
Asnjë vlerësim

Bolier i markes Regent NTS 80V 1,5K  Nje bolier me kapacitet 80 litra Mbrojtje ABS pra sistem mbrojtes nga luhatjet Gjenerata e re e diamanteve te enamelit Bolieri qendron vertikal dhe ka nje fuqi prej 1500W Ten... Lexo më shumë

from 9,990.00ALL
at 1 stores
Boiler Bandini horizontal 100L 2K SO100
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 16,790.00ALL
at 1 stores
Boiler Ariston VLS EVO 100 EU
Asnjë vlerësim

Bolieri elektrik Ariston VLS EVO 100 me materialin e brendshem smalt titan mban temperaturën e brendshme të ujit për një kohë të gjatë dhe nuk lejon ndryshkjen. Funksioni Extra Power/ Double Power Fikje automatike kur rez... Lexo më shumë

from 51,190.00ALL
at 1 stores
Boiler Ariston VLS EVO 80 EU
Asnjë vlerësim

Fale funksionit ECO EVO, Velis Evo ruan kur dhe sa ujë të ngrohtë për t'u përdorur, duke arritur efikasitetin maksimal të energjisë. Sa herë që Velis EVO përfundon ngrohjen e ujit të mjaftueshëm për të siguruar dus... Lexo më shumë

from 45,590.00ALL
at 1 stores
Bolier Horizontal Haier 80 lt
Asnjë vlerësim

Bolier Horizontal Haier 80 L Struktura speciale e dizajnuar per rajone me probleme energjetike Rezervuari UMC prej çeliku me trashesi 2 mm (Ultra Micro Coated) me smalt qelqor qe mbron rezervuarin nga gerryerja Rezervu... Lexo më shumë

from 14,000.00ALL
at 1 stores
Bolier Vertikal Haier 80 lt
Asnjë vlerësim

Bolier Vertikal Haier 80 lt Struktura speciale e dizajnuar per rajone me probleme energjetike Ideale per ndertesa te larta dhe per pompa me presion Teknologjia RSC siguron perdoruesit per rrjedhshmeri te vazhdueshme te ujit te ... Lexo më shumë

from 13,900.00ALL
at 1 stores
Boliera Atlantic ATL 050 Vertikal 50 L
Asnjë vlerësim

Boliera Atlantic ATL 050 Vertikal 50 L Nje bolier me kapacitet 50 litra i markes Atlantic  Nje brand i ri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boliera Atlantic Ceo10 Liliput, 10 L
Asnjë vlerësim

Boliera Atlantic Ceo10 Liliput, 10 L Bolier brand francez me rezistence ndaj ndryshkut qe siguron nxehje... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boliera Atlantic ATL 100 Vertikal, 100 L Qeramik
Asnjë vlerësim

Boliera Atlantic ATL 100 Vertikal, 100 L Qeramik Bolier brand francez me rezistence qeramike qe siguron nxehje... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boliera Atlantic ATL 100 Horizontal, 100 L
Asnjë vlerësim

Boliera Atlantic ATL 100 Horizontal, 100 L Bolier brand francez me rezistence qeramike qe siguron nxehje me te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boliera Atlantic ATL 080 Horizontal, 80 L
Asnjë vlerësim

Boliera Atlantic ATL 080 Horizontal, 80 L Nje bolier i markes franceze Atlantic ATL me sistem antigerryerje. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boiler Bandini vertikal 100L 2K SE100
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boiler Bandini vertikal 80L 2K SE80
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boiler Bandini horizontal 80L 2K SO80
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boiler Bandini vertikal 80L 2K SMART80
Asnjë vlerësim

Mbrojtje shtese: Anode magnezi , valvula e sigurise , mbrojtje kunder mbinxehjes, termostat sigurie. Rregullim... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Bolier Regent NTS 80 H 1.5K
Asnjë vlerësim

Bolier REGENT NTS 80 H 1.5K Bolier Regent NTS 80 H 1.5K me kapacitet 80 liter. Pjesa e brendshme e emaluar me Super Glas e bën atë të fortë dhe rezistentë ndaj ndryshkut. Veshja e plotë termoizoluese redukton në... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Boiler Ariston VLS EVO PLUS 50 EU
Asnjë vlerësim

Bolier Ariston VLS EVO PLUS 50 EU me materialin e brendshem smalt titan mban temperaturën e brendshme të ujit për një kohë të gjatë dhe nuk lejon ndryshkjen. Ekran Blue Tech tregon numrin e dusheve në dispozicion d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores