Filtra
Preferuara
 

Canta Sportive (2 Produkte)

Cante Shpine Joyroom CY125
Asnjë vlerësim

Cante shpine Joyroom modeli CY125 E bere nga nje material poliester e nje cilesie shume te mire E qendrueshme dhe rezistente ndaj konsumit. E veshur me nje material qe nuk percon ujin ne brendesi Dizenjo e bere per ti r... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Miniso Çantë MARVEL
Asnjë vlerësim

Cante Brezore Mavrel Material 85% Polyster 15% elasthanneli Dizenjo katrore me ngjyre te bardhe , me rripa qe lidhen ne pjesen e brezit Dispono edhe nje dalje per fishen e kufjeve Permasat: 2.5x9.8cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores