Filtra
Çmimi
3,990.00ALL 17,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 
Antena
 
Gjatesia e kabullit
 
Marka
 
Portat LAN
 
Portat WAN
 
Shpejtesia Maksimale
 

Akses Point (5 Produkte)

ACCESS POINT TP-LINK 300Mbps WIRELESS N TL-WA801ND(EU) [05141]
Asnjë vlerësim

Acces Point i markes TP-Link, modeli TL-WA801ND(EU)  Me shpejtesi transmetimi te wirelessit... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
TP-Link Akses Point 450Mbps Wireless N TL-WA901ND(EU)
Asnjë vlerësim

Acces Point i markes TP-Link, modeli TL-WA901ND(EU) Me shpejtesi transmetimi te wirelessit... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Access Point Ubiquiti UniFi UAP AC LR
Asnjë vlerësim

Akses Point i markes Unifi modeli UAP‑AC‑LR Me shpejtesi transmetimi te wifi-se 1317Mbp dual band 2.4 Ghz dhe 5 Ghz Dizenjo e vogel kompakte ne forme te rrumbullaket me nje porte LAN dhe nje buton reset Teknologjia... Lexo më shumë

from 17,990.00ALL
at 1 stores
Access Point Ubiquiti UniFi UAP AC Lite
Asnjë vlerësim

Akses Point i markes Unifi modeli UAP‑AC‑Lite Me shpejtesi transmetimi te wifi-se 1167Mbp dual band 2.4 Ghz dhe 5 Ghz Dizenjo e vogel kompakte ne forme te rrumbullaket me nje porte LAN dhe nje buton reset Teknologjia e... Lexo më shumë

from 13,990.00ALL
at 1 stores
TP-Link Akses Point 300Mbps Wireless N EAP110(EU
Asnjë vlerësim

Akses Point i markes TP-Link modeli EAP110(EU Me shpejtesi transmetimi te wifi-se 300Mbp Teknologjia e wifi-se tipi N(standarte), e pershtashme kryesisht per bizneset e vogla apo shtepite tuaja Tani, mund të shijoni një... Lexo më shumë

from 5,290.00ALL
at 1 stores