Filtra

Dekoder (8 Produkte)

Dekoder Elektra ET-20VIT2
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2  Elektra. Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte DVD-T2. Cilesi e larte imazhi FULL HD, suport per te gjitha kanalet Televiziv. Usb Media Player ju jep mun... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Fuego Dekoder DVB-T2 + Usb Media Player H246 BT2
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2 nga Fuego Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjenerates se dyte... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Dekoder Elektra ET-20HLT2 + Youtube
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2  Elektra. + Youtube Pervec funksionit standart te nje aparati DVB/T2 mund ta lidhni  edhe  me WiFi me internetin dhe te shikoni youtube Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Dixhitale Tokesore te gjen... Lexo më shumë

from 2,290.00ALL
at 1 stores
Dekoder Elektra ET-20HLT2 Youtube + Antene Wifi
Asnjë vlerësim

Dekoder Elektra  ET-20HLT2 Youtube + Antene Wifi Pervec funksionit standart te nje aparati DVB/T2 mund ta lidhni  edhe  me WiFi me internetin dhe te shikoni youtube Aparat i domosdoshem per te pare kanalet Di... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder Free Sat V8 GOLDEN
Asnjë vlerësim

Dekoderi Free Sat V8 GOLDEN mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder HOOBART DVB-T2
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2 Tuner nga marka Hoobart  Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder Free Sat V8 SUPER
Asnjë vlerësim

Dekoderi Free Sat V8 SUPER mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Dekoder Hoobart DVB-T2
Asnjë vlerësim

Dekoder DVB-T2 Tuner nga marka Hoobart  Aparat i domosdoshëm për të parë kanalet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores