Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Dekorues muri (20 Produkte)

Kornize e Bardhe Zemer
Asnjë vlerësim

Kornize e Bardhe Zemer Gjatësia x Gjerësia: 18.5x17.5 cm Gjatësia x Gjerësia e fotos: 15x10... Lexo më shumë

from 190.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Kapiten Marvel
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Kapiten Marvel Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Thor
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Thor Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize për foto Marvel - Spiderman
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Spiderman Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel - Spiderman... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Iron Man
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Iron Man Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve Marvel- Iron... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize per foto Marvel - Kapiten Amerika
Asnjë vlerësim

Kornize per foto Marvel - Kapiten Amerika Kornize per foto 21 cm E kendshme dhe me dizenjo te personazheve... Lexo më shumë

from 566.00ALL
at 1 stores
Kornize Ennis
Asnjë vlerësim

4 fotografi ne nje kornize te vetme, per ambiente te ndryshme te shtepise suaj. Nje mozaik kosnizash ne formen... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Pikture 7x8cm Illusion labyrinths
Asnjë vlerësim

Pikture 7x8cm Illusion labyrinths Kur te shkoni thelle në shpirtin tuaj, mos harroni te shihni ngjyrat, kthesat dhe linjat. Vleresuar nga shume kritike arti, per stilin dhe origjinalitetin, kjo pikture vjen per ju ne trajte... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 7x8cm Winter prayers
Asnjë vlerësim

Pikture 7x8cm Winter prayers Lart apo poshte, nje njeri apo disa dritare? Tonalitete perfekte te zhurmshme nëe 3D qe percjellin abstrakten dhe konceptin e te jetuarit ne miliona hapsira paralele. Realizuar Puls Art nga E.L... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 7x8cm Lemon fool
Asnjë vlerësim

Pikture 7x8cm Lemon fool Disproporcion limonesh ne ngjyra nude...ku eshte qielli blu? Ofrohet sebashku me... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 7x8cm Horta
Asnjë vlerësim

Pikture 7x8cm Horta Ne linjat e abstraktes dhe rratheve ciklike te autorit, ne kete pikture paraqitet nje labirint me shume dalje. Frymezuar nga Labyrinth D’Horta ne Barcelone. Ofrohet sebashku me trekembeshin mbajtes dhe paket... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 7x8cm Blue Hurricanes
Asnjë vlerësim

Pikture 7x8cm Blue Hurricanes Arti i piktures ne 3D te theksuar, sillet ne jete ne kete pikture. Ne stilin e rratheve te uraganit, detit te shkumezuar e plot dallge. Kjo pikture perçon kthjellesi po aq sa pengesa. N... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 50x50cm Golden track
Asnjë vlerësim

Pikture 50x50cm Golden track Gjithçka rrotullohet dhe terhiqet nga forca gravitacionale! Shoqeria, parate, identiteti dhe elementet e jetes. Besohet se elementet e jetes jane uji, zjarri, ajri dhe toka. Inspiruar n... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 30x30cm The Straight Line is Ungodly
Asnjë vlerësim

Pikture 30x30cm The Straight Line is Ungodly Kjo pikture eshte bere me bojera akrilike. I nspiruar nga... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 40x40cm A beautiful shape
Asnjë vlerësim

Pikture 40x40cm A beautiful shape "Kjo pikture trasmeton ate qe fshihet pas bukurise, hijet e luleve dhe simetrine... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 30x20cm Curly Sunset
Asnjë vlerësim

Pikture 30x20cm Curly Sunset Kjo pikture shpreh nje perendim lirik te zjarrte! Aty ku erotizmi dhe dashuria behen... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 50x50cm Her name written in the flames
Asnjë vlerësim

Pikture 50x50cm Her name written in the flames Kjo pikturë është shpërthyese, me elementët autentikë të ‘’Pulsart’’ i jepet jetë kometave dhe fuqisë së tyre në perfonifikim të dashurisë. Abstrakte dh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kornize Martin
Asnjë vlerësim

Kornize Martin Nje kornize per te ruajtur kujtimet e te vegjelve tuaj. Krijoni nje kolazh me fotot me te bukura... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 30x20cm Golden Waves
Asnjë vlerësim

Pikture 30x20cm Golden Waves Kjo pikture eshte nje nderlidhje mes detit dhe qiellit, por ka nje nderthurje te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pikture 90x60cm My universe plays Art
Asnjë vlerësim

Pikture 90x60cm My universe plays Art Kjo pikture shpreh boten e autorit, ne nje konglomerat botesh e universesh, të cilat lidhen me qendren e botes se tij. Portretizuar si nje astronaut ne hapsiren e tij! Qendra e botes, cil... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores