Filtra

Delageshtues (8 Produkte)

Heqes Lageshtie Argo 17
Asnjë vlerësim

Heqes Lageshtie Argo 17 Heq lageshtine e tepert ne ambjetet tuaja  Perdor nje gaz ftohes ekologjik i cili nuk lejon mbinxehjen e ambjentit  Niveli i lageshtise i rregullueshem me saktesi maksimale 35-80%  Rrota prakti... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Heqes Lageshtie Argo 13
Asnjë vlerësim

Heqes Lageshtie Argo 13 Heq lageshtine e tepert ne ambjetet tuaja  Perdor nje gaz ftohes ekologjik i cili nuk lejon mbinxehjen e ambjentit  Niveli i lageshtise i rregullueshem me saktesi maksimale 35-80%  Rrota prakti... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Heqes Lageshtie Argo 11
Asnjë vlerësim

Heqes Lageshtie Argo 11        Heq lageshtine e tepert ne ambjetet tuaja  Perdor nje gaz ftohes ekologjik i cili nuk lejon mbinxehjen e ambjentit  Niveli i lageshtise i rregullueshem me saktesi maksimale 32-80%  Rrot... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Krijues lageshtie Imetec Living Air HU-100
Asnjë vlerësim

Krijues lageshtie Imetec Living Air HU-100 Normalizon lageshtine ne ambjentin ku ju deshironi Mban ne kontroll nivelin e lageshtise  Krijon mikroklima per cdo ambjent  Dizajn terheqes, me depozite uji 3 L Humidifikimi... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pastrues Ajri ETA Nubela 2569 90000
Asnjë vlerësim

Pastrues Ajri ETA Nubela 2569 90000 Pastruesi i ajrit ETA Nubela 2569 90000 sjell ajer me te paster dhe me te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Pastrues Ajri per Ambiente Argo
Asnjë vlerësim

Pastrues ajri Argo, per ambiente  Pastron ajrin duke larguar aromat, tymin, polenet, bakteret, pluhurin etj nga ambjentet tuaja Sensori i ajrit ndizet dhe merr nje ngjyre te caktuar ne varesi te cilesise se ajrit Modalitet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Thithese Lageshtire Ariston DEOS 20S
Asnjë vlerësim

Thithese Lageshtire Ariston DEOS 20S Ndihmon ne uljen e lageshtires se dhomes  Me dizajn modern dhe kompakt  Rregullues i lageshtires me 35 - 80 %  Mbledh lageshti deri ne 20 Lt/ 24 h Me filter pastrimi te ajrit  I... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Shperndares Arome ne Ambiente Argo
Asnjë vlerësim

Shperndares arome ne ambiente Argo Shperndan aromen e parfumit te deshiruar per ambjentin e shtepise tuaj  Nje mini ventilator ne brendesi ben te mundur shperndarjen e aromes ne ambjent  Me drite led e cila ndryshon sipas... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores