Frigorifer (527 Produkte)

Frigorifer Beko Rcna366E40Zxbrn
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Rcna366E40Zxbrn Frigoriferi Beko ne modelin Rcna366E40Zxbrn Me dizajnin Dark Inox per nje pamje elegante ne kuzhine ne materialin inox Frigoriferi Beko ne teknologjine inovative HarvestFresh per te ... Lexo më shumë

from 57,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Bosch Kgn36Nlea
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Bosch Kgn36Nlea Frigoriferi i markes Bosch ne modelin Kgn36Nlea Mund ta vendosni kudo ku deshironi pasi ndryshe nga frigoriferet e tjere qe kerkojne 10 cm distance per hapjen e deres frigoriferi Bosc... Lexo më shumë

from 69,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Whirlpool ARG 585
Asnjë vlerësim

Klasa e energjisë A+Sistemi i ftohesit: Statik (automatik)Kontroll mekanikNr i sirtarëve: 2Krahu i deres i ndryshueshemKapaciteti total /neto: 145LKonsumi i energjisë 118kw/vit... Lexo më shumë

from 66,390.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Whirlpool W9 931D KS H
Asnjë vlerësim

6TH SENSE: Teknologjia 6th sense monitoron temperaturën brenda frigoriferit dhe e rregullon automatikisht. FreshBox : - sirtar me temperaturë të ulët për ruajtjen e ushqimit Multiflow:- shpërndarja uniforme e... Lexo më shumë

from 119,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Banak Fuego FGCF5100W
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Fuego FGCF5100W Frigorifer ne formatin banak i markes Fuego ne modelin FGCF5100W Frigoriferi ftoh me akull keshtu qe mund te vendosni dhe produktet per ne ngrirje Ne ngjyre te bardhe Vjen ne kapacitet total ... Lexo më shumë

from 20,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Banak Fuego FGCF316W
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Banak Fuego FGCF316W Frigorifer ngrires horizontal i markes Fuego ne modelin FGCF316W Vjen ne klasin A+ te kursimit te energjise ne nivelet maksimale te kursimit te energjise Frigoriferi vjen me shkrirje... Lexo më shumë

from 30,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Beko Hsa32530N
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Hsa32530N Frigoriferi i markes Beko per te ofruar ushqime te fresketa Frigoriferi vjen me dere qe hapet lart ku mund te qendroje vete lehtesisht Ne ngjyre te bardhe me ekran 3 Light & Pot qe ofron ngr... Lexo më shumë

from 33,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Beko Hsa40530N
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Hsa40530N Frigoriferi i markes Beko ne modelin Hsa40530N Ne kapacitet 360 litra ne klasin F te kursimit te energjise Frigoriferi vjen me dere qe hapet lart ku mund te qendroje vete lehtesisht ... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Hitachi R-BG410PRU6X (GPW)
Asnjë vlerësim

Kontroll elektronik me prekje Sistem i ftohjes Dual Fan(Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve) Teknologjia Nano Titanium(per heqjen e   bakterieve dhe aromave Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim ener... Lexo më shumë

from 114,390.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Fuego Rfbf 186 Nfw
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Fuego Rfbf 186 Nfw Frigorifer i markes Fuego ne modelin Rfbf 186 Nfw Me 2 zona ndarese per ngrirje dhe freskuese Zona e siperme freskuese vjen me 4 rafte dhe nje kosh per te mbajtur frutat apo perimet Zo... Lexo më shumë

from 43,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Fuego Rftf144X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Fuego Rftf144X Frigorifer i markes Fuego ne modelin Rftf144X Me 2 zona ndarese per ngrirje dhe freskuese Zona e siperme ngrirese vjen me nje raft ne 2 zona per te organizuar ushqimet Zona e poshtme fresk... Lexo më shumë

from 27,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4BFE
Asnjë vlerësim

Frigorifer I kombinuar Hisense RB390N4BFE

from 67,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Fuego FGTM5205WNF
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Fuego Fgtm5205Wnf Frigorifer i markes Fuego ne modelin FGTM5205WNF Certifikuar ne klasin A te energjise ne nivelet maksimale te kursimit te energjise Me ndarje ne pjesen ngrirese ne pjesen e siperme ... Lexo më shumë

from 39,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Samsung RB 41R7737B1/EF
Asnjë vlerësim

Optimal fresh zone – kujdes I optimizuar per mishin Twin Cooling Plus Siguron që ushqimet të qëndrojnë të njoma dhe të freskëta për më gjatë. CoolSelect Plus Zone me kontrroli te vecant temperature 2℃- 23℃ Me... Lexo më shumë

from 153,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Beko Rcsa330K30Wn
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Rcsa330K30Wn Frigorifer Beko ne modelin Rcsa330K30Wn Frigoriferi do te pershtatet ne hapjen e deres me ambietin e kuzhines suaj Dera vjen e rregullueshme ne menyre qe mbajteset t'i vendosni ne hap... Lexo më shumë

from 39,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Beko Rcna366K40Xbn
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Rcna366K40Xbn Frigoriferi i markes Beko me teknologjine e dyfishte NeoFrost qe parandalon perzierjen e aromave dhe shperndan lageshtine ne forme te barabarte Fale sistemeve Active Dual... Lexo më shumë

from 49,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Whirlpool ART 98101
Asnjë vlerësim

Sistemi i ftohësit:Automatik(me ventilim) Sistemi i ngrirësit: Low Frost Kontroll elektronik 6TH SENSE(rregullim i temperatures deri ne 5 here me shpejt ne saje te teknologjise 6Th)... Lexo më shumë

from 69,990.00ALL
at 1 stores
Frigorifer Beko Rdsa240K30Sn
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Frigorifer Beko Rdsa240K30Sn Frigorifer Beko ne modelin Rdsa240K30Sn Frigoriferi do te pershtatet ne hapjen e deres me ambientin e kuzhines suaj Dera vjen e rregullueshme ne menyre qe mbajteset t'i vendosni ne ha... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores