Fustane/ Funde (150 Produkte)

Fustan Blu me Lule me Rrip ne Mes Cool & Sexy M1413
Asnjë vlerësim

Fustan veror Cool & Sexy. Dizajn i kendshem me lule me ngjyra. Dekolte e hapur ne pjesen e shpatullave. Me... Lexo më shumë

from 1,800.00ALL
at 1 stores
Fustan I Kuq me Lule Cool & Sexy YI1352
Asnjë vlerësim

Fustan veror me rripa, me ngyre te kuqe. Dizajn i kendshem me lule me ngjyra. Me gjatesi mbi gju. Prerje e... Lexo më shumë

from 1,393.00ALL
at 1 stores
Fustan Mbremje I Gjate Point.Gr
Asnjë vlerësim

Fustan i punuar ne pelhure krepi,me astar qe nuk elektrizohhet,material i plote. Pjesa e poshteme vjen e derdhur,ndersa pjesa e bustit eshte e punuar me qendisje me lule mbi material tyli.I vecant,klas dhe te... Lexo më shumë

from 9,500.00ALL
at 1 stores
Fustan i Gjate Jeshil me Jake V Cool & Sexy TZ52
Asnjë vlerësim

Fustan veror me ngyre Jeshile. Dizajn nje ngjyresh, me dekolte ne forme V. Prerje e lirshme dhe e pershtatshme... Lexo më shumë

from 1,603.00ALL
at 1 stores
Fund me Kopsa dhe Rrip ne Mes Cool & Sexy KSD 295
Asnjë vlerësim

Fund i holle me kopsa perpara. Me rrudha ne pesen e belit. Fundi eshte i dekoruar me xhepa dhe rrip. Gjatesia... Lexo më shumë

from 1,393.00ALL
at 1 stores
Fustan Plazhi i Bardhe Cool & Sexy lv76
Asnjë vlerësim

Fustan plazhi i bardhe Cool & Sexy. Ne forme jeleku te gjate dhe i hapur perpara. I pershtatshem per ditet e... Lexo më shumë

from 903.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39319
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NGJYRE TE VERDHE ME PRINTE FLORALE SHUMENGJYRESHE, ME MENGE... Lexo më shumë

from 2,600.00ALL
at 1 stores
Fund Bezhe me Kopsa dhe Rrip ne Mes Cool & Sexy KSD 295
Asnjë vlerësim

Fund i holle me kopsa perpara. Me rrudha ne pesen e belit. Fundi eshte i dekoruar me xhepa dhe rrip. Gjatesia... Lexo më shumë

from 1,393.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39318
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NGJYRE BOJEQIELLI ME PRINTE FLORALE SHUMENGJYRESHE, ME... Lexo më shumë

from 2,600.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39300
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NGJYRE TE BARDHE ME MENGE TE SHKURTRA, ME KOPSA DHE ME... Lexo më shumë

from 3,300.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39298
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NGJYRE TE ZEZE ME MENGE TE SHKURTRA, ME KOPSA DHE ME RRIP... Lexo më shumë

from 3,300.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39296
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NGJYRE TE VERDHE ME MENGE TE SHKURTRA,ME LIDHESE NE MES,... Lexo më shumë

from 2,600.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39259
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NE NGJYRE JESHILE TE MBYLLUR, I LIRSHEM DHE I GJATE DERI... Lexo më shumë

from 3,200.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39256
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NE NGJYRE TE ZEZE ME PRINTE FLORALE SHUMENGJYRESHE, I... Lexo më shumë

from 3,650.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39252
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NE NGJYRE TE ZEZE ME MENGE ME LIDHESE,ME KOPSA TEK PJESA... Lexo më shumë

from 3,450.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39242
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NE NGJYRE TE BARDHE ,ME QENDISJE, ME RRIPA TE HOLLE , I... Lexo më shumë

from 4,950.00ALL
at 1 stores
FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21_39241
Asnjë vlerësim

FUSTAN DOCA KOLEKSIONI PRANVERE-VERE SS21. FUSTANI VJEN NE NGJYRE TE ZEZE,ME QENDISJE, ME RRIPA TE HOLLE , I GJATE... Lexo më shumë

from 4,950.00ALL
at 1 stores
Fustan Cool & Sexy BK615
Asnjë vlerësim

Fustan veror Cool & Sexy. Dizajn i kendshem me lule me ngjyra. Dekolte e hapur ne pjesen e shpatullave. Me gjatesi poshte gjurit.  Me prerje te lirshme dhe i pershtatshme per stinen e nxehte. Material i holle dh... Lexo më shumë

from 1,393.00ALL
at 1 stores
Fustan Ushtarak Cool & Sexy YL100
Asnjë vlerësim

Fustan Ushtarak Cool & Sexy YL100 Modeli me trend i momentit  Ne ngjyre ushtarake teper stil  Me menge zhapone dhe mbyllje me kopsa  Gjatesi mbi gju ku pjesa fundore vjen me xhufke si detaj dallues.... Lexo më shumë

from 1,393.00ALL
at 1 stores