Hekur Me Avull (65 Produkte)

Hekur vertikal - Ariete 4167
Asnjë vlerësim

Revolucion ne menyren tuaj te hekurosjes! Me hekurin vertikal nga Ariete hekurosja do te jete per ju si nje argetim.          Gati ne pak momente, i lehte per tu perdorur dhe i lehte per tu mbajtur. Ju lejon t... Lexo më shumë

from 3,890.00ALL
at 2 stores
Hekur Fuego KY-262
Asnjë vlerësim

Hekur Fuego KY-262 Pllaka qeramike te cilat nuk ngjisin  Nxjerrje uji ne forme spray  Kapaciteti i rezervuarit te ujit 320 ml Me fuqi 2600 W ... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 2 stores
Hekur Braun IS7155WH
Asnjë vlerësim

Teknologji I-CareSistem vetpastrimiSistem kunder pikimiFikje automatikeGjatesia e kordonit: 1.8m

from 55,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV1710E0
Asnjë vlerësim

Sistem vetpastrimi Sistem kunder pikimi Sistem antikalkar Gjatesia e kabllit 1.8 Metra

from 3,590.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV1711E0
Asnjë vlerësim

Sistem vetpastrimiSistem kunder pikimiSistem antikalkar Gjatesia e kabllit 1.8 Metra

from 3,670.00ALL
at 1 stores
Hekur Electrolux EDB1740LG
Asnjë vlerësim

Vetë-pastrim: Për shplarjen e mbetjeve të smërçit Sistem për ndalimin e pikimit: Ndihmon në parandalimin e pikimit dhe njollosjes gjatë hekurosjes me temperatura të ulta. Ideale për pëlhurat delikate. I mban rro... Lexo më shumë

from 3,790.00ALL
at 1 stores
Hekur - Ariete 6215
Asnjë vlerësim

Hekur - Ariete 6215 Pllaka e hekurit eshte material celik inox Me fuqi 2200W per nje hekurosje efektive Per hekurosjen e rrobave te ndryshme Hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji. Me kontroll te temperatu... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Hekur - Ariete 6243
Asnjë vlerësim

Hekur - Ariete 6243 Dizajni, dimensionet dhe pajisjet kryesore karakterizojne modelin 6243 nga Ariete i cili, fale pllakes qeramike dydrejtimeshe dhe fuqise se tij eshte hekuri ideal per hekurosje profesionale, efekti... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV2839E0
Asnjë vlerësim

*Deri në 20% më shumë avull për hekurosje më të shpejtë dhe më të lehtë *Sistem vetpastrimi *Sistem kunder pikimi *Sistem antikalkar *Sistem vetefikje Hekurosje Vertikale Gjatesia e kabllit 1.9 Metra... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Hekur Electrolux EDB1730
Asnjë vlerësim

Sistem vetpastrimi Sistem kundër pikimi Sistem antikalkar Avull automatik Gjatësia e kabllit 2 Metra

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Braun SI1080VI
Asnjë vlerësim

Energji kursyes Sistem vetpastrimi Sistem kunder pikimi Sistem antikalkar Vetfikje Ngrohje e shpejte per 35 s... Lexo më shumë

from 5,190.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV2836E0
Asnjë vlerësim

• Sistem vetpastrimi• Sistem kunder pikimi• Sistem antikalkar • Gjatesia e kabllit 1.8 Metra

from 5,250.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV5718E0
Asnjë vlerësim

Presioni i avullit: Automatik Sistem kundër pikimi Sistem antikalk Sistem vetpastrimiSistem VetefikjeGjatësia e kabllit 1.9 Metra... Lexo më shumë

from 5,540.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV5717E0
Asnjë vlerësim

Sistemi i avullit: 45-195 g/min Avull vertikal Sistem vetpastrimi Sistem kunder pikimi Sistem antikalk Gjatesia... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Braun TS320C
Asnjë vlerësim

• Teknologji I Care mbron rrobat tuaja duke ju siguruar nje hekurosje me te shpejte dhe me te lehte • Modaliteti Turbo • Hekurosje vertikale• Sistem kundër pikimi• Sistem antikalk• I lehte• Dorez... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Ariete 6214
Asnjë vlerësim

Hekur Ariete 6214 Një hekur avulli praktik dhe funksional me mbushje të lehtë horizontale dhe një dorezë ergonomike. Me fuqi 2000 watt dhe pllaka e rrëshqitshme në çelik inox garantojnë hekurosje të rehatshm... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Hekur Braun SI3053BL
Asnjë vlerësim

Sistem antikalk Sistem kunder pikimi Sistem vetefikes Sistem vetepastrimi Gjatesia e kabllit 2 m

from 7,990.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV6812E0
Asnjë vlerësim

Sistem antikalk Sistem kunder pikimi Sistem vetepastrimi Gjatesia e kabllit 2 m

from 8,250.00ALL
at 1 stores
Hekur Electrolux E6SI1-2MN
Asnjë vlerësim

Sistem vetpastrimi Sistem kunder pikimi Sistem antikalkar Sistem vetefikje Hekurosje Vertikale Gjatesia e kabllit... Lexo më shumë

from 8,390.00ALL
at 1 stores
Hekur Tefal FV6820E0
Asnjë vlerësim

Sistem antikalk Sistem kunder pikimi Sistem vetepastrimi Fikje automatike Gjatesia e kabllit 2 m

from 8,490.00ALL
at 1 stores

Kategori të lidhura

Hekur Tefal FV6820E0