Filtra
Çmimi
5,000.00ALL 7,900.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

IQOS (4 Produkte)

IQOS 3 Multi
Asnjë vlerësim

IQOS 3 Multi me një dizajn çdo-gjë-në-një-xhep, mundëson 10 eksperienca të njëpasnjëshme, pa nevojën për rikarikim. IQOS 3 Multi ka ndriçim drite LED (për më shumë qartësi në çdo situatë) dhe sinjale d... Lexo më shumë

from 6,500.00ALL
at 1 stores
IQOS 2.4 Plus
Asnjë vlerësim

IQOS 2.4 Plus është një pajisje intuitive dhe e thjeshtë në përdorim, e cila përbëhet nga dy pjesë: një karikues xhepi dhe një mbajtës. IQOS 2.4 Plus ka sinjale dridhjeje (mbajtësi dridhet për të sinjalizuar fil... Lexo më shumë

from 5,000.00ALL
at 1 stores
Paketa IQOS 2.4 Plus
Asnjë vlerësim

“Duke vazhduar me porosinë, konfirmoni dhe pranoni se informacioni i dhënë nga ju gjatë regjistrimit do të ndahet me Philip Morris Albania SHPK, dhe do të përpunohet në përputhje me Deklaratën e Privatësisë.  N... Lexo më shumë

from 5,000.00ALL
at 1 stores
IQOS 3 DUO
Asnjë vlerësim

ÇFARË KA NË KUTI?: Karikues xhepi IQOS 3 DUO Mbajtës IQOS 3 DUO Përshtatës rryme (Pale Blue) Kabëll karikimi (Pale Blue) Pastrues IQOS     “Duke vazhduar me porosinë, konfirmoni dhe pranoni se infor... Lexo më shumë

from 7,900.00ALL
at 1 stores