Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Kamera makine (12 Produkte)

Kamera per Makine DVR R300 me GPS
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kamera per makine DVR modeli R300 me GPS Me dopjo xham dhe lente. Ekran LED me madhesi 2.7" night vision. Rrotullohet 270 grade Rezolucion Full HD me rezolucion 1080P. Kendi i shikimit perpara 140 deri ne 23... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
Kamera Parkimi per Makine Rearview Wifi
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kamera Parkimi per Makine Rearview Wifi Kamera e vogel qe mund ta vendosni tek pjesa mbrapa e makines dhe ju ndihmon ne parkim. Funksion me pamje te perparme: Mund te instalohet ne zonen e verber vizuale para, mbrap... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:030 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Zinxhire Bore Masa:030 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme ro... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:040 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Zinxhire Bore Masa:040 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme ro... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Kamera Makine Pasqyre Full HD
Asnjë vlerësim

Kamera Makine Pasqyre Full HD Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:050 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Zinxhire Bore Masa:050 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme ro... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:060 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Zinxhire Bore Masa:060 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme ro... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:120 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Zinxhire Bore Masa:120 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme ro... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Kamera per Makine Z11
Asnjë vlerësim

Kamera per makinen tuaj CROCON modeli Z11 Me cilesi te larte regjistrimi dhe me kend te gjere... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Garmin Dash Cam™ 45 1080P GPS Kamera Makine
Asnjë vlerësim

Kamera Makine nga marka Garmin, modeli Dash Cam 45. Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit. Kamera eshte e vogel, shume praktike dhe lehtesisht e montueshme. Ju mund ti pe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores