Filtra

Kamera Sigurie (121 Produkte)

Kamer Sigurie DH-HAC-HDW1220GP 2MP
Asnjë vlerësim

Bli online kameren 2MP per sigurimin e mbrojtjen tuaj e vendit perreth jush. Ne dyqanin tone online do te gjeni... Lexo më shumë

from 8,500.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-HDW1500EMP-A 5MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamer 5MP me performance Full HD per te siguruar ambientin e jashtem e te brendshem. E rrotullueshme me nje kend pamje 98°. Mundeson pamjen e qarte dhe te paster te imazhit edhe gjate nates per shkak te ndricim... Lexo më shumë

from 8,100.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-HDW1100EMP-A 1MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamer 1 MP me performance te larte HD per te siguruar ambientin dhe veten tuaj. E rrotullueshme me nje kend pamje 91.6°. Pamje e qarte dhe e paster e imazhit dhe videos edhe gjate nates per shkak te ndricimit LED k... Lexo më shumë

from 5,700.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-ME2241CP-W 2MP
Asnjë vlerësim

Bli online kameren 2 MP me wireless dhe sensore alarmi per te siguruar ambientin tuaj te jashtem ose te brendshem... Lexo më shumë

from 12,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-LC1220TP-TH 2MP
Asnjë vlerësim

Bli online kameren 2MP full HD e cila eshte me sensor lageshtie dhe temperature. Per nje ambient me te siguruar... Lexo më shumë

from 9,100.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-LC1200SLP-W 2MP
Asnjë vlerësim

Bli online kameren e sigurise 2 MP me wifi dhe alarm ne distance deri ne 100 m ne hapesire dhe pa interference.... Lexo më shumë

from 8,100.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-ME1400BP-PIR 4MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 4MP me sensor levizje per te siguruar ambientin e jashtem ose te brendshem. Kendi i identifikimit eshte deri ne 10m,110°. Performance e larte e cilesore, pamje e qarte dhe e sakte e imazhit e videos. Mbrojtje IP... Lexo më shumë

from 8,500.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-ME1200BP-PIR 2MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 2MP Full HD me sensor levizje per te siguruar ambientin e jashtem ose te brendshem. Kendi i identifikimit eshte deri ne 10m,110°. Jep performance te larte e cilesore me pamje te qarte dhe te sakte te... Lexo më shumë

from 6,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDW2802TP-Z-A-DP 4K
Asnjë vlerësim

Bli online kamer me rezolucion maksimal 4K me sensor levizje e cila eshte ideale per ambiente te jashtme ose te... Lexo më shumë

from 21,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-HDW2802T-A 4K
Asnjë vlerësim

Bli online kamer full HD me rezolucion maksimal 4K e cila eshte ideale per ambiente te jashtme ose te brendshme... Lexo më shumë

from 14,600.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDBW2802RP 4K
Asnjë vlerësim

4K Starlight HDCVI IR Dome Camera > Starlight, 120dB True WDR, 3DNR > Max. 4K resolution > HD/SD switchable > Audio in interface > 3.6mm fixed lens (2.8mm optional) > Max. IR length 30m, Smart IR > IP67, IK10, DC12V±30... Lexo më shumë

from 19,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDBW2802RP-Z 4K
Asnjë vlerësim

4K Starlight HDCVI IR Dome Camera > Starlight, 120dB True WDR, 3DNR > Max. 4K resolution > HD/SD switchable > Audio in interface > 3.7-11mm motorized lens, Angle of View H: 112°~46° > Max. IR length 30m, Smart IR > IP... Lexo më shumë

from 19,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDBW2601RP-Z-DP 6MP
Asnjë vlerësim

6MP WDR HDCVI IR Dome Camera > 120dB True WDR, 3DNR > Max. 6MP resolution > HD/SD switchable > Audio in interface > 2.7-13.5mm motorized lens, Angle of View H: 88°~24° > Max. IR length 30m, Smart IR > IP67, IK10, AC24V/DC12V... Lexo më shumë

from 14,600.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HFW2601TP-Z-A-DP 6MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 6MP full HD te pershtatshme per ambiente te medha si biznese, qendra tregtare, projekte te medha... Lexo më shumë

from 14,600.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDW2601TP-Z-A-DP 6MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 6MP full HD per te mbrojtur ambiente te medha si biznese, qendra tregtare, projekte te medha... Lexo më shumë

from 14,600.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HFW2601EP-A 6MP
Asnjë vlerësim

Bli ne dyqanin tone online kamera 6MP full HD te pershtatshme per ambiente te medha si biznese, qendra, projekte,... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie DH-HAC-HDW2601TP-A 6MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 6MP te pershtatshme per ambiente te jashtme e te brendshme te medha si biznese, qendra tregtare,... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HFW1500RP-Z-IRE6-A 5MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 6MP per te siguruar e mbrojtur ambientin tuaj te jashtem e te brendshem. Full HD video me nje imazh te qarte si edhe audio te paster per shkak te mikrofonit te ndertuar ne te. Gjatesia Max. IR 60m qe mund... Lexo më shumë

from 15,000.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HDW1500SL 5MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 5MP per te siguruar e mbrojtur ambientin tuaj te jashtem e te brendshem si shtepi,zyra, biznese,... Lexo më shumë

from 7,500.00ALL
at 2 stores
Kamer Sigurie HAC-HFW1500TLP-A 5MP
Asnjë vlerësim

Bli online kamera 5MP per te siguruar e mbrojtur ambientin tuaj te jashtem e te brendshem. Full HD video me nje imazh te qarte si edhe audio te paster per shkak te mikrofonit te ndertuar ne te. Gjatesia Max. IR 80m qe mund... Lexo më shumë

from 8,500.00ALL
at 2 stores