Filtra
Çmimi
1,690.00ALL 2,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Dyqane
 

Karikues Laptopi (6 Produkte)

Karikues Laptopi IBM/Lenovo 20V, 3.25A 65W Dimension 5.5*2.5
Asnjë vlerësim

Karikues Laptopi IBM/Lenovo 20V 3.25A 65W Permasat 5.5*2.5

from 2,990.00ALL
at 1 stores
Karikues Laptopi SONY 19.5V, 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4
Asnjë vlerësim

Karikues Laptopi SONY 19.5V 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Set pershtates universal dhe peshore udhetimesh
Asnjë vlerësim

Set pershtates universal dhe peshore udhetimesh Seti perbehet nga nje pershtates universal per prizat. Pershtatet... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Karikues Laptopi Asus 19V 3.42Ah
Asnjë vlerësim

Karikues Asus 65w 19 V / 3.42Ah  DC Round 4 x 1.35 Output: 19V 3.43Ah Permasat e kokes se karikimit  4mm x 1.35

from 2,290.00ALL
at 1 stores
Karikues Laptopi Lenovo 20V 2.25Ah
Asnjë vlerësim

Karikues Laptopi Lenovo 45w   20V   2.25Ah Output: 20V 2.25Ah

from 2,290.00ALL
at 1 stores
Karikues Laptopi Dell 19.5V 3.34Ah
Asnjë vlerësim

Karikues Laptopi Acer 65w   19.5V   3,34Ah Output: 19.5V 3.34Ah

from 1,990.00ALL
at 1 stores