Karta Memorie (118 Produkte)

Karte Memorie Patriot EP Series 128Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie Patriot EP Series 128 Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie SanDisk Ultra 128GB SDSQUA4-128G
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Karte Memorie SanDisk Ultra 128GB SDSQUA4-128G Klasi 10 per video Full HD. Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti me sistem Android. Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 100MB/s Memor... Lexo më shumë

from 2,090.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie SanDisk 32Gb SDSDQM-032G-B35
Asnjë vlerësim

Karte Memorie 32GB SanDisk Ultra microSDHC. Klasi 4 per video HD. Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti. Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 80 MB/s. Memorie 32 Gb microSDHC. Garancia ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot 64 GB LX Series MicroSDHC
Asnjë vlerësim

Karte Memorie Patriot 64 GB LX Series MicroSDHC UHS-I/Class 10 Klasi 10 per video Full HD,   Kompatibel per cfaredolloj pajisje android,  Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni juaj Android ose nga tablet�... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Karte memorie Sandisk High Endurance 128G
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Karte memorie Sandisk High Endurance 128G * Karta e memories SanDisk High Endurance microSD eshte krijuar per te qene rezistente dhe per te qene te sigurt se kamera juaj do te regjistroje cdo moment * Me sh... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot EP Series 256Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie  Patriot EP Series 256Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben kompatibel per cfradolloj paisje android Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni juaj Android ose nga tablet�... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie 128GB SanDisk Ultra microSDXC
Asnjë vlerësim

Karte memorie sandisk ultra microSDXC. Klasi 10 per video Full HD. Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti me sistem Android. Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 80 MB/s. Memorie 128 Gb mic... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie 64GB SanDisk Ultra microSDXC A1
Asnjë vlerësim

Karte memorie sandisk ultra microSDHC A1. Klasi 10 per video Full HD. Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti Android. Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 98 MB/s. Mund te ngarkoni aplikac... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie Patriot EP Series 64Gb Micro SDXC V30
Asnjë vlerësim

Karte Memorie  Patriot EP Series 64 Gb Micro SDXC V30 Klasi  V30 per video 4k dhe klasi A1 e ben kompatibel per cfradolloj paisje android Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni juaj Android ose nga tablet�... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie 256GB SanDisk Ultra microSDHC A1 + Adaptor
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Karte Memorie 256GB SanDisk Ultra microSDHC A1 + Adaptor Karte Memorje SanDisk ideale per smartphone apo tablet Android dhe kamera MIL Me kapacitet 256 GB per te ruajtur video ne format Full HD Me shpejtesi lexim... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie SanDisk Ultra microSDHC 16GB A
Asnjë vlerësim

Karte Memorie 16GB SanDisk Ultra  microSDHC. Klasi 10 per video Full HD. Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti me sistem Android. Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 80 MB/s Memorie 16 Gb micr... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Karte Memorie SanDisk Ultra 32Gb
Asnjë vlerësim

Ideale për smartphone dhe tableta premium me bazë Android Shpejtësia e transferimit deri në 80 MB / s Klasa 10 për regjistrimin dhe riprodhimin e videos me HD të plote. Kundra ujit, prove temperature, rrezezh X dhe m... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores