Filtra
Çmimi
290.00ALL 2,490.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Dyqane
 

Kasa Për Smartphone (25 Produkte)

Kase Per iPhone Me Drite Led Per Selfie
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase Per iPhone Me Drite Led Per Selfie Drite led me tre ngjyra Mund te perdoret per selfie por gjithashtu dhe si perforcues per kameren e pasme Vjen per modelet: iPhone X iPhone XSMAX iPhone 11PRO iPho... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike me Lule e Zeze per 6/6+/7/7+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike me Lule e Zeze per 6/6+/7/7+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike me Thurje per 6/6+/7/7+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike me Thurje per 6/6+/7/7+/ XMbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike Adidas Equipment per 6/6+/7/7+/8+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike Adidas Equipment per 6/6+/7/7+/8+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike Jordan per 6/6+/7/7+/8+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike Jordan per 6/6+/7/7+/8+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike Adidas per 6/6+/7/7+/8+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike Adidas per 6/6+/7/7+/8+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike SpiderMan per 6/6+/7/7+/8+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike SpiderMan per 6/6+/7/7+/8+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike Gucci Kafe me Lule per 6/6+/7/7+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike Gucci Kafe me Lule per 6/6+/7/7+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike me Arush per 6/6+/7/7+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike me Arush per 6/6+/7/7+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
iPhone X Perforcues WiFi Kase Xhami Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone X Perforcues WiFi Kase Xhami Mat

from 990.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Plastike Gucci Bezhe me Lule per 6/6+/7/7+/X
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Plastike Gucci Bezhe me Lule per 6/6+/7/7+/X Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone 8 Perforcues WiFi Kase Xhami Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone 8 Perforcues WiFi Kase Xhami Mat

from 990.00ALL
at 1 stores
iPhone Kase Feisitang e gomuar vija vertikale kuqe zi me hije 408
Asnjë vlerësim

Përshkrimi iPhone Kase Feisitang e gomuar vija vertikale kuqe zi me hije 408. Mbron telefonin tuaj nga gervishtjet dhe reshqitjet. Kase e holle praktike dhe e domosdoshme per telefonin tuaj.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Iphone Kase Feisitang e gomuar Vija te kuqe dhe te teza 407
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Iphone Kase Feisitang e gomuar Vija te kuqe dhe te teza 407. Mbron telefonin tuaj nga gervishtjet dhe reshqitjet. Kase e holle praktike dhe e domosdoshme per telefonin tuaj.... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
iPhone XS Max Kase Silikoni Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj ne kater ngjyra: jeshile te zeza te kuqe portokalli dhe roze e lehte. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Material silikon efekt mat nga jashte dhe veshje kamosh tek p... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
iPhone X & iPhone XS Kase Silikoni Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj ne kater ngjyra: te bardhe te kuqe dhe roze e lehte. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Material silikon efekt mat nga jashte dhe veshje kamosh tek pjesa e brends... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
iPhone 7 & iPhone 8 Kase Silikoni Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj ne kater ngjyra: e bardhe roze e lehte portokalli e kuqe dhe e zeze. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Material silikon efekt mat nga jashte dhe veshje kamosh tek ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
iPhone 6+ & iPhone 6S+ Kase Silikoni Mat
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj ne kater ngjyra: jeshile te bardhe te zeze dhe roze e lehte. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Material silikon efekt mat nga jashte dhe veshje kamosh tek pjesa e bren... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
iPhone 8 X XS Max Kase Blu Spider Design
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj me ngjyre blu. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Dizajn i cili imiton lekuren.... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
iPhone 6 6+ 7 8+ XS XR XS MAX Kase e Zeze Spider Design
Asnjë vlerësim

Përshkrimi Kase per telefonin tuaj me ngjyre te zeze. Mbrojtje e sigurte ndaj gervishtjeve dhe demtimeve te tjera. Dizajn i cili imiton lekuren.... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores