Filtra
Çmimi
32,990.00ALL 129,990.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Kondicioner (18 Produkte)

Kondicioner 12 inverter Whirlpool Spiw 312L
Asnjë vlerësim

Kondicioner inverter i markes Whirlpool modeli Spiw 312L   Futja e ajrit 4 D - premiere Funksioni i hyrjes... Lexo më shumë

from 48,900.00ALL
at 2 stores
Kondicioner Fuego FG-240 OF
Asnjë vlerësim

Kondicioner Fuego mural Modeli: FG-240 OF Fuqia ngrohese: 24000 BTU Fuqia ftohese: 24000... Lexo më shumë

from 74,990.00ALL
at 2 stores
Kondicioner Fuego FG-120 O/F
Asnjë vlerësim

Kondicioner Marka: Fuego Modeli: FG-120 O/F Tipi: Manual Fuqia: 12000BTU Loji i gazit: R410a  (gaz... Lexo më shumë

from 35,990.00ALL
at 2 stores
Kondicioner Samsung AR12RXFPEWQNEU/XEU
Asnjë vlerësim

Kondicioner Samsung AR12RXFPEWQNEU/XEU Punon me fuqi maksimale per te arritur temperaturen e deshiruar  Komandon fletet per ti vendosur ne nje pozicion te pershtatshem  Freskon ambjentin menjehere, nuk konsumon shume dhe ka n... Lexo më shumë

from 64,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Inverter Haier 9000 Btu A++
Asnjë vlerësim

Kondicioner Split inverter Haier 9000 Btu  A++ Mural me kapacitet dhe fuqi ftohese / ngrohese 9000 Btu Mund te ngroh ose te ftoh nje ambjent 12-18 m2 Klasi energjise A++, Inverter  Me funksione te ndryshme si auto... Lexo më shumë

from 49,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Inverter Haier 24000 BTU A++
Asnjë vlerësim

Kondicioner Split Inverter Haier 24000 BTU  A++ Mural me kapacitet dhe fuqi ftohese / ngrohese 24000 Btu Mund te ngroh ose te ftoh nje ambjent 40-55 m2 Klasi energjise A++, Inverter  Me funksione te ndryshme si auto re... Lexo më shumë

from 109,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Ftohes Portabel Argo 10000 BTU
Asnjë vlerësim

Kondicioner Ftohes Portabel Argo 10000 BTU me ekran LED Komandimi me pult dhe rindezje automatike Filtri i ajrit mund te lahet lehtesisht Mund te levizet lehtesisht Kohemates dixhital 24 oresh Klasa energjise A Panel kontr... Lexo më shumë

from 50,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner TCL TAC-09CHSD/XA61-1 inverter
Asnjë vlerësim

Kondicioner TCL TAC-09CHSD/XA61-1 inverter Fuqia BTU: 9000 BTU Teknollogjia: Inverter Display: LED Energjia qe harxhon ne ftohje: 2.4 kw/h Energjia qe harxhon ne ngrohje: 2.7 kw/h Klasa e energjise: A++ Niveli i zh... Lexo më shumë

from 36,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Elektra EIAC-18INV-CO,18000 BTU
Asnjë vlerësim

Kondicioner i markes  Elektra, modeli  EIAC-18INV-CO. Fuqia: 18000 Btu , super DC Inverter Klasa e energjise qe harxhon: A++/A++ Siperfaqja qe mbulon ky kondicioner eshte 33-38 m2. Kapaciteti Ftohes 4300-22520 btu K... Lexo më shumë

from 79,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner TCL TAC-12CHSD / XA61I
Asnjë vlerësim

Kondicioner TCL TAC-12CHSD / XA61I Punon me fuqi maksimale per te arritur temperaturen e deshiruar  Komandon fletet per ti vendosur ne nje pozicion te pershtatshem  Instalohet lehtesish. Inverter  Kalimi i ajrit (m3... Lexo më shumë

from 49,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Inverter Haier 18000 BTU A++
Asnjë vlerësim

Kondicioner Split Inverter Haier 18000 BTU  A++ Mural me kapacitet dhe fuqi ftohese / ngrohese 18000 Btu Mund te ngroh ose te ftoh nje ambjent 30 - 40 m2 Klasi energjise A++, Inverter  Me funksione te ndryshme si auto ... Lexo më shumë

from 80,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Beko BBVCM 180 / BBVCM 181
Asnjë vlerësim

Kondicioner Beko BBVCM 180 / BBVCM 181 Eshte mural inverter me kapacitet dhe fuqi ftohese 18000 BTU  Mbulon nje siperfaqe prej 50-70 m2 Harxhon 1.54 KW per ftohje dhe 1.4 KW per ngrohje Me klas energjie A++ / A+ N... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Beko BBVCM 240 / BBVCM 241
Asnjë vlerësim

Kondicioner Beko BBVCM 240 / BBVCM 241 Eshte mural inverter me kapacitet dhe fuqi ftohese 24000 BTU  Mbulon nje siperfaqe prej 70-100 m2 Harxhon 2.2 KW per ftohje dhe 2.3 KW per ngrohje Me klas energjia A++ / A+ ... Lexo më shumë

from 129,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Lg DC12RQ.NSJ/UL2
Asnjë vlerësim

Kondicioner Lg Deluxe DC12RQ.NSJ/UL2 Modeli Deluxe perdor filtrin e ajrit plasmaster per te mbrojtur nga aromat dhe substancat e demshme Eshte mural inverter me kapacitet dhe fuqi ftohese 12000 BTU  Energjia qe harxhon e... Lexo më shumë

from 129,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Samsung AR12RXWSAURNEU/XEU
Asnjë vlerësim

Kondicioner Samsung AR12RXWSAURNEU/XEU Eshte mural inverter me kapacitet dhe fuqi ftohese 12000 BTU  Ju lejon te kontrolloni nivelin e konsumit te energjise dhe kapacitetin e ftohjes  Konsumi i energjise per ftohje dhe n... Lexo më shumë

from 89,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Samsung AR12RXWXCWKNEU/XEU
Asnjë vlerësim

Kondicioner Samsung AR12RXWXCWKNEU/XEU Eshte mural inverter me kapacitet dhe fuqi ftohese 12000 BTU  Mbulon nje siperfaqe prej 29 - 45 m2 Ju lejon te kontrolloni nivelin e konsumit te energjise dhe kapacitetin e ftohj... Lexo më shumë

from 99,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Elektra EAC-24R410-BEE, 24000 BTU
Asnjë vlerësim

Kondicioner Elektra EAC-24R410-BEE Kapaciteti ftohes eshte 235000 BTU Kapaciteti ngrohes:24000 BTU Klasa e energjise: A/A Siperfaqe qe mbulon kondicioneri 42-45 m2. Kondicioner i duhur per te pasur gjithmone tempe... Lexo më shumë

from 84,990.00ALL
at 1 stores
Kondicioner Hoobart HBT09OF 9000BTU
Asnjë vlerësim

Kondicioner i markes Hoobart modeli HBT09OF Mural me kapacitet dhe fuqi ftohese 9000BTU Funksion Ftohje/... Lexo më shumë

from 32,990.00ALL
at 1 stores