Filtra

Kufje (10 Produkte)

KUFJE ME MIKROFON MAXELL SPECTRUM HP HEADPHONE
Asnjë vlerësim

Kufje me Mikrofon Maxell Spectrum Headphone 77078 Me veshje lekure dhe fungjerore per komoditet dhe per nje qartesi ne degjim Me mikrofon te inkorporuar dhe lidhje me fishe jack me gjatesi kordoni 1.5 meter  Frek... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Kufje me Mikrofon Maxell HP-360 Blu
Asnjë vlerësim

Kufje me Mikrofon Maxell HP-360 Blu Me mikrofon te inkorporuar dhe lidhje me fishe jack me gjatesi kordoni 1.2 meter  Frekuenca eshte  20Hz-20kHz  dhe ndjeshmeri 110 +/- 3dB   Diametri qe kap mikfrofoni eshte 40... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Kufje Genius HS-200c
Asnjë vlerësim

Kufje te markes Genius modeli HS-M200C Kufje me miktorfon me 2 fisha jak 3.5 (1 microfon-1 audio) Te përshtatshme per laptope kompjutera dhe celulare. Me mikrofon, me shtrirje të frekuencës prej 20 ... Lexo më shumë

from 540.00ALL
at 1 stores
Kufje Me Mikrofon Maxell St-2000
Asnjë vlerësim

Kufje me Mikrofon Maxell St-2000 Studio Series Me veshje gome dhe fungjerore per komoditet dhe per nje... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Kufje SBOX HS-501
Asnjë vlerësim

Kufje Kufje SBOX HS-501 Mund te degjoni muzike dhe programet tuaja te preferuara. Frakuenca 20Hz-20KHz. Lidhet me paisjet me ane te fishes ack 3.2mm. Gjatesia e kabullit 1.2m.... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Kufje CC Plantronics Savi W420
Asnjë vlerësim

Kufje CC Plantronics me wireless modeli Savi W420 Te dizenjuara per ti patur kudo me vete edhe ne distance nga paisjet Nëse jeni në zyrë apo në distancë, do te gëzoni cilësi të shkëlqyeshme audio, aftësinë për... Lexo më shumë

from 29,990.00ALL
at 1 stores
Adaptor CC Plantronics Trainer Kit QD to USB (27019-01)
Asnjë vlerësim

Adaptor CC i markes Plantronics modeli Kit QD to USB (27019-01) Nje kabell quick disconect i cili mund te lidhe dy kufje njekohesisht me ndihmen e nje adaptori DA70 QD/DA80 QD  E pershtatshme dhe shume e nevojshme per tra... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kufje Plantronics Entera HW121N/A QD Profesionale
Asnjë vlerësim

Kufje Plantronics Entera HW121N/A Komunikim cilesor dhe profesional eshte ajo cfare Plantronics ofron. Zona audio... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kufje Me Mikrofon Maxell Bt800 Bluetooth Wireless Headphone
Asnjë vlerësim

Kufje me mikrofon te markes Maxell Bt800, me lidhje bluetooth/Wireless Dizenjo elegante me butona ne pjesen e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Kufje Genius HS-M200C
Asnjë vlerësim

Kufje te markes Genius modeli HS-M200C Kufje me miktorfon me 1 fishe jak 3.5 Te përshtatshme per laptope kompjutera dhe celulare. Me mikrofon, me shtrirje të frekuencës prej 20 Hz deri në 20 kHz. Mikrofoni p�... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores